Ero Villi ja mikrovillusVilli vs mikrovilluksia

Kehomme on monimutkainen rakenne eri toimintoja. Suurimmasta elimet pienin soluja, nämä kehon rakenteita kietoutuvat toisiinsa ja liittyvät toisiinsa. Ehkä Jumala teki niin.

Kehomme on hämmästyttävä ottaen tämä tosiasia. Pienikin solujen rakenteet ovat varsin merkillistä jokaisesta asia kehomme on sen tärkeä tehtävä. Mikään ei ole jätettä. Kaikki vähän on hyödyllistä.

Villi ja mikrovillukset ovat rakenteita kehossamme joilla on omat joukko toimintoja. Vaikka molemmat ovat päättymässä 'Villi' nämä kaksi sanaa ovat erilaiset.

Aloitetaan mikrovilluksia. Mikrovillusten on osa solun. Sen tehtävänä on lisätä pinta-ala solun. Päätehtävä suolinukan sisältää erityksen, imeytyminen, ja solujen tarttumista tai tarttumista. Villi tai suoliston villi, toisaalta, ovat sormi ulokkeita, jotka löytyvät suolen seinämän. Jokainen villus pituus on 0,5-1 mm. Jokainen villus sisältää myös mikrovillus. Villi on sama toiminto kuin mikrovillusten. Se 's tehtävänä on kasvattaa pinta-alaa, mutta tällä kertaa pinta-ala on suoliston limakalvo. Tämä on edistää parempaa imeytymistä.

Toisin kuin villi joita voidaan löytää vain suolen limakalvon, mikrovillusten löytyy useita rakenteita. Microviili löytyy korvan sisällä läpi hermosoluista. Se löytyy myös soluissa meidän makuhermoja. Lopuksi voidaan sijoittaa myös soluissa meidän nenä hajuisia. Mikrovillus sanotaan myös löytyä pintaan munasolujen ja valkosolujen varten muuttoliikettä.Villi, toisaalta, toimia suolen seinämän lisäämällä pinta-ala 30 jopa 60 kertaa. Tämä lisää imeytymistä ravinteita ja entsyymit ruoka totutellaan. Villi myös auttaa ruoan liikettä suolistosta.

Nämä kaksi minuuttia rakenteita, vaikka se hyvin pieni, voi tehdä ihmeitä. Siksi meidän ei pitäisi ottaa kaiken ja kaikkien itsestäänselvyytenä.

Yhteenveto:

1. mikrovillus löytyy monissa solukalvojen kun Villi löytyy ainoastaan ​​suolen seinämän.
2. Villi ovat suurempia kuin mikrovilluksia.