Ero antigeeni ja taudinaiheuttajistaAntigeeni vs Taudinaiheuttaja

Joka päivä olemme alttiina erilaisille aineille, jotkut jotka ovat tarpeeksi pieniä tulla kehomme, ohittavat ensisijainen puolustuksemme, ja jopa purkaa itsensä verenkiertoon. Vaikka tämä nykyinen altistuminen näille aineille, useimmat meistä eivät sairastuvat ja voivat silti tehdä jokapäiväistä toimintaa. Jotkut jopa tuntuu kuin he eivät ole koskaan olleet sairaita, ja väittävät, että he tuntevat suurta ja terve. Jotkut saattavat vain tuntea hieman kuumeinen tai kuumetta piikkejä ensimmäisen altistumisen, ja jälkeenpäin, voin hyvin. Siten kysymys kehittyy, miksi nämä tapahtuvat?

Puhumme täällä tautien tartuntariskin ja immuunivastetta. Aineet Viittaan vuonna avauksessa saattaa viitata niihin kasvintuhoojien tai patogeenisten aineiden, jotka voivat saada kehossa. Niille, jotka eivät tiedä, kehomme on varustettu paljon puolustusta. Meidän iho, neste erittyy huokosten läpi ja aukot, ja sekä joitakin sisäisiä suojarakenteet kuten vuori meidän suolistossa, pidetään ensisijaisena puolustuksemme kehossamme.

Kun haitallinen organismi kykenee ohittaa nämä puolustusmekanismeja, niin se on tehtävä meidän erikoistuneita soluja toimimaan. Nämä solut etsiä ulkomaisia ​​tai tunkeutumaan aineita ja yrittää käsitellä niitä, kunnes ne perehdytetään kehon ja ei aiheuta mitään ongelmia jälkeenpäin. Tämän läsnäolo antigeenin hälyttää kehon liikkeelle ja käsitellä hyökkääviä organismin ja estää sitä vaikuttamasta normaalia toimintaa.

Uskon, että olet ehkä huomannut sanoja taudinaiheuttaja ja antigeenin edellisissä kappaleissa. Jotkut teistä ehkä jo havaittavissa eroa kahden, kun taas toiset voivat olla hieman sekava. Mutta älä huoli, koska aion selittää eroja kahden.

Patogeeni on vieraita organismi (ei kehon osaa), että väärinkäyttö tai on läsnä kehossa, lähinnä verenkiertoon. Patogeeni on myös jotain, joka aiheuttaa vahinkoa ruumiille ja vaikuttaa normaaliin toimintaan. Yksinkertaisesti sanottuna, se on aine, joka aiheuttaa taudin sen isäntä. Esimerkkejä olisi bakteerit, virukset tai sienet.

Toisaalta antigeeni, joka on on lyhyt vasta-generaattori. Se ei ole organismi, vaan pikemminkin, molekyyli on liitetty vieraaseen organismi, joka aktivoi vasta-ainevasteen. Tämä tarkoittaa sitä, että antigeeni käynnistää vaste erilaisia ​​vasta-aineita riippuen ottelussa, kuten lukko-ja-avain. Yleensä antigeenejä, jotka sijaitsevat soluseinämien bakteerien, tai ulompi päällyste on muita vieraita organismeja.Voit lukea lisää tästä lähtien vain perustiedot tässä annetaan.

Yhteenveto:

1. Meidän immuunijärjestelmä suojaa meitä ulkomaisen organismeja tai taudinaiheuttajien, jotka voivat aiheuttaa sairauksia.

2. taudinaiheuttaja on haitallinen organismi, joka voi aiheuttaa sairautta sen isäntä.