Ero naisten ja miesten BrainsNainen vs mies Brains

Miehen ja naisen sukupuolet ovat pitkään eriytetty. He ovat aina olleet aiheista keskustelua istunnoissa vuosikymmeniä. Koko aivojen poikkeaa myös ihmisestä toiseen. Säännöllisesti aikuisilla, aivojen painaa keskimäärin 11-12 prosenttia enemmän miehillä kuin tavallinen aivojen paino naisia. Naiset 's päät ovat kaksi prosenttia pienempi kuin miesten' s. Tämä johtuu siitä, että suuret fyysiset rakentaa ja miessukupuoli. Miehillä on suurempi massa suhteen lihaksia. Siksi miehet myös suuremman kehyksen, joka edellyttää enemmän aivosolujen saada valta heihin. Tämä tieto ei välttämättä suositella, että naaraat ovat vähemmän älykkäitä kuin miehillä koon vuoksi aivojen. Koko ei ole väliä, kun se koskee älykkyyttä henkilö. On kokonaisprosenttiosuus aivojen 's toiminto, joka määrittää IQ tason henkilö.

Naisilla on neljä prosenttia vähemmän aivosoluja kuin miehet. Aiheesta painoa, miehet ovat enemmän kuin 0,1 kg. aivokudoksen. Nämä tiedot voivat olla perustana miksi naiset ovat todennäköisemmin dementiaan, kuten Alzheimerin 'tauti, kuin miehet. Vaikka sukupuolten voi menettää vastaavan määrän aivosolujen johtuen häiriö, toiminnallinen loppuosa miesten on suurempi kuin suuresta määrästä aivosolujen läsnä molemmilla sukupuolilla. Tämä voisi estää joukko toiminnallisia vammoja. Cellular liitetiedostoja miehistä sisältävät enemmän hermosolujen aivokuori, kun taas naisilla, he ovat luoneet neuropiilissä tai synapsien, joukossa solu elimet ovat muodostuu aksonien ja dendriittien. Nämä rakenteet mahdollistavat viestinnän matkustaa aivosoluja.

Aivokurkiainen sanotaan olevan suurempi naisten aivot, mikä osoittaa naaraat voivat kuljettaa tietoa vasemman ja oikean aivopuoliskon nopeammin kuin miehillä. Miehillä on enemmän aivojen valvonta heidän vasen aivopuolisko taas naisilla on suurempi valvonnan vasemmalle ja oikealle kulmat aivoissa. Hypotalamus säätelee autonominen hermosto. Henkilö huomasi, että määrä tiettyä tuman sisällä mies 's aivot on kaksi kertaa sen säännöllinen koko suorissa miehillä kuin naisilla ja homo miehistä. Tämä voi olla perustana biologisen erilaistumisen heteroseksuaalisista ja homoseksuaalisten miehillä.Kahdella alueella liittyy kielen. Kaksi aivojen alueilla ovat ajallisia ja otsalohkojen. Nämä alueet sisältävät Wernicke ja Broca 's alueita. Nämä rakenteet ovat näkyvästi suuremmat naisilla. Tämä selittää sen, että naaraat ovat parempia, kun se tulee kielen kuin miehillä. Koiras' s hallitseva osa aivojen kieli on vasen aivopuolisko . Naisille, he voivat käyttää molemmin puolin vastaavasti kun se koskee kieltä, joka tarjoaa niille suurta hyötyä. Jos nainen kokee hyökkäys aivohalvauksen, jos eniten kärsivä on vasen osa aivoista, niin hän säilyttää muutamia kielen piirteitä nousi oikeaa pallonpuoliskolla. Limbinen järjestelmä aivoissa on suurempi naisilla kuin miehillä. Tämä ominaisuus tarjoaa naaraat lukuisia etuja ja puutteita. Kun henkilö on suurempi limbisen järjestelmän, tämä yksilö on enemmän tietoisia ajatuksia. He voivat ilmaista ajatuksiaan paremmin kuin miehillä.
Yhteenveto:

1. säännöllinen aikuisilla, aivojen painaa keskimäärin 11-12 prosenttia enemmän miehillä kuin tavallinen aivojen paino naisia.
2. Naisilla on neljä prosenttia vähemmän aivosoluja kuin miehet.
3. Aiheesta painoa, miehet ovat enemmän kuin 0,1 kg. aivokudoksen.
4. aivokurkiainen sanotaan olevan suurempi naisten aivoista joka osoittaa naaraat voivat kuljettaa tietoa vasemman ja oikean aivopuoliskon nopeammin kuin miehillä.
5. Kaksi aivojen alueilla ovat ajallisia ja otsalohkojen. Nämä alueet sisältävät Wernicke ja Broca 's alueita. Nämä rakenteet ovat näkyvästi suuremmat naisilla.
6. hypotalamus säätelee autonominen hermosto. Henkilö huomasi, että määrä tiettyä tuman sisällä mies 's aivot on kaksi kertaa sen säännöllinen koko suorissa miehillä kuin naisilla ja homo miehillä.