Ero Adrenaline ja AdrenaliiniAdrenaline Vs Adrenaliini

Ihmiset eri puolilta eri puolilla maailmaa ovat kuulleet adrenaliinia ja adrenaliini. Tietty alue voi tietää enemmän adrenaliinia, kun taas toinen voi tietää paljon adrenaliinia. Tämän vuoksi tiettyjen sekaannusta syntyy, kun eri kansallisuuksiin puhua molempia. Totuus on kaksi ovat aivan sama asia, vaikka kuinka kovasti nämä ihmiset väittävät siitä.

Adrenaliini on tieteellisesti hyväksytty nimi adrenaliinia. Se on hormoni, ja samaan aikaan, välittäjäaine. Keskeinen rooli tämän hormonin on lyhyen aikavälin stressin vasteen. Nämä tapahtumat, tilanteet ja olosuhteet, jotka pelotella normaalin järjestelmän luotettavuuden (runko). Tämä hormoni vapautuu ainutlaatuisen rakenteen melko istuu päällekkäin munuaisten '' lisämunuaisten. Mutta adrenaliinia erittyy enemmän nimenomaan lisämunuaisytimessä.

Kun julkaistiin verenkierrosta, tämä hormoni aiheuttaa vaihtelevia vaikutuksia keskittymällä strategiseen reseptorien hajallaan eri puolilla kehossa. Esimerkiksi kohdistamalla reseptorit sijaitsevat lähellä tai ytimessä, se parantaa sykettä ja vahvistaa supistuksia sydänlihaksessa. Näin varmistetaan hyvä tarjonta verta kehon soluihin. Maksa solut vaikuttavat myös sillä annetaan tehtäväksi syntetisoimiseksi enemmän energiaa aineenvaihduntaa glukoosin ja murtamaan enemmän glykogeenivarastojen joka muunnetaan käyttökelpoiseksi sokereita. Koska lisääntynyt sokerit verenkiertoon, yleinen veren glukoosipitoisuus nousee. Siellä 's myös eräänlainen verisuonen supistumista, mikä rajoittaa reuna (ulko) jakeluun verta. Tämän seurauksena enemmän verta koituu kriittisempi alueilla, kuten sisäelimissä.Terapeuttisesti, siellä 't ja adrenaliini huume,' s käytetään torjumaan sydänkohtaus (sydänpysähdys). Sillä astmapotilailla, samaa käytetään laajeta keuhkoputki enemmän ilmaa läpi. Pitäisi myös olla varovainen käyttää tätä lääkettä se voi aiheuttaa jonkin verran haittavaikutuksia kuten takykardia (epätavallisen nopea sydämen syke), ahdistuneisuus, lihasvapinaa, korkea verenpaine ja jopa keuhkopöhö.

1. Adrenaliini on virallinen nimi hormoni, joka on adrenaliini. Se on yleisempi termi Yhdysvalloissa mutta jälkimmäinen (adrenaliini) on enemmän hyväksytään muilla alueilla ympäri maailmaa.