Ero Limaa ja limakalvojenLimaa vs limakalvojen

Sanat ovat kehittyneet kautta aikojen kanssa ihmiskunnan. Ehkä enemmän kuin mikään muu ominaisuus, se on taito kieli, joka vie meidät eläinten maailmaan. Ihmisen kieli on hyvin ainutlaatuinen verrattuna muiden viestintämuotojen, kuten hyödyntää muita eläimiä, koska se sallii ihmisten saadaan laaja joukko ilmausten rajoitetusta elementtien joukko, ja koska kieliopin sääntöjä ja symbolit tahansa erityinen kieli ovat pitkälti sattumanvaraista, organisaatio tai merkitys saa vain sosiaalisessa vuorovaikutuksessa. Tunnetut järjestelmät viestinnän käyttävät eläimiä, toisaalta, voi vain välittää rajallinen määrä ilmauksia, jotka ovat enimmäkseen geneettisesti lähetetään. Ihmisen kieli on myös poikkeuksellinen, että sen monipuolinen rakenne on kehittynyt palvelemaan paljon laajemman valikoiman toimintoja kuin muitakaan viestintäjärjestelmän.

Yleensä sanoen Covey eri merkityksiä riippuen siitä, miten niitä käytetään lauseessa. Jotkut sanat edes yksi tai enemmän merkitystä, on myös sanoja, jotka ovat hämmentäviä mikä saattaa johtaa meidät käyttämään niitä väärin. Esimerkki jotka ovat sanoja limaa ja limakalvojen. Joillekin nämä sanat ovat aivan samat, mutta totuus on, ne ovat erilaisia ​​ja niitä ei pitäisi käyttää vaihtoehtoisesti. Tässä muutamia heidän huomattavia eroja, jotka voivat ohjata meitä oikeaan käyttö nämä kaksi sanaa.

Lima on substantiivi, joka tarkoittaa sitä, öljymäinen aine tuotetaan limakalvon solujen. Limakalvo on ominaista sileä, iho kaltainen vuoraukset, jotka muodostavat suojan eri elimiin kehossamme. Musiini on pääkomponentti limaa, se on yhdiste, hiilihydraatin ja proteiinin. Yhdessä mukiinia ovat kudoksen soluja, vesi, ja jopa WBC että käsitti limakalvon. Kotoisin rauhaset sekä kalvot ovat limaa, joka voitelee silmämme. Se estää myös pölyn ja savun tulla meidän keuhkoihin keinona clearing meidän hengityselimiä. Limaa helpottaa meitä niellä ruokamme koska lima muodostuminen on limainen meidän kurkun ja suun, se myös takkeja meidän vatsaan, joka auttaa pitämään vuorausten meidän vatsaan seinään tuhoutuisi kloorivetyhapon tuotettu sisällä meidän vatsaan. Lima auttaa myös puhdistaa ja voitelee emättimen jotka virtaavassa kohdunkaula. Toisin sanoen, limaa yksinkertaisesti vangitsee vieraita aineita. Bakteerit ja muut taudinaiheuttajat ovat loukussa avulla limaa, joten se helpottaa meidän vasta-ainetta näitä taudinaiheuttajia.

Sen sijaan, limakalvojen on adjektiivi sanasta, joka tarkoittaa erittävä, jotka sisältävät muistuttava, tai peitetty lima. Limakalvo on kuvattu sileä, iho kaltainen levy, joka sisältää erilaisia ​​rauhasia esiintyy kaikkialla kehomme ja katsotaan myös elimeksi 'ensimmäinen puolustuslinja. Lisäksi limakalvojen ajatellaan olevan jatkuva kuvio kalvoja, jotka on limaa erittäviä rauhasia. Nämä kaksi sanaa luonnollisesti yksi kirjain, joka tekee niistä erilaisia; limakalvojen kirjoitetaan kanssa 'o'.

YHTEENVETO:1. Lima on substantiivi, kun limakalvojen on adjektiivi.

2. Lima on tekemisissä öljymäinen aine solujen tuottama kun limakalvojen sisältävän elimen tai peitetty lima.

3. Nämä kaksi sanaa eroavat oikeinkirjoituksen.

4. Limaa koostuu pääasiassa musiinigeenit plus suolojen, kuolleen kudoksen soluja, valkosolujen, ja vesi. Limakalvojen on jatkuva kalvo, joka on pehmeä iho kaltainen vuorit, joka sisältää limaa erittävä rauhaset.