Ero Amnion ja ChorionAmnion vs Chorion

Amnion ja suonikalvon ovat molemmat läsnä naisen 's raskaus ja ovat osa extraembryonic kalvoja, jotka toimivat alkio' yleistä kehitystä. Niillä on myös tärkeä rooli alkion 's ravintoa, hengitys, ja tihkumista.

Amnion on ohut, mutta kova sac kalvo, joka kattaa alkio. Se on läsnä alkionkehityksen matelijat, linnut ja nisäkkäät. Kuitenkin, se ei ole läsnä kehittämistä varten sammakkoeläinten ja kalojen jälkeläisiä.

Amnion 's päätarkoitus on suojella alkion aikana kuukauden aikana. Se auttaa vähentämään loukkaantumisriskiä syntymättömän alkion ja sen kehitys kohdussa. Periaatteessa amnion on yksi suojautua mitään sikiövaurioita aikana kehittäminen. Mikä tahansa vammoja tai vahinkoa voi edelleen johtaa sikiön kuolemaan.

Amnion on fyysinen kosketus ja on täynnä nestettä kutsutaan lapsivesi. Lapsivesi toimii iskunvaimentimena syntymättömälle haitallisilta tai sen ulkopuolella voima. Alkio piilee suspensiona amnion ja lapsivesi.

Sen lisäksi suojan, amnion on yhdyskäytävä siirtää ravinteita ja muita keskeisiä välttämättömyys syntymättömälle alkio. Amnion on laajennettavissa ja joustava koko, koska se yrittää sovittaa alkion- sen myöhemmissä vaiheissa. Amnion löytyy sisin osa istukan. Se linjat amniononteloon ja pitää lapsivesi ja kehittyvän alkion. Kalvo koostuu tresodeum ulkopuolella ja ektodermi sisäpuolella, joka on spesifisten solujen, joilla on erityisiä toimintoja.

Repeämä amnion ja vapauttamaan amiotic neste on signaali alkua raskaus 's toimitusvaihe.Suonikalvon, toisaalta, on ulompi kalvo, joka ympäröi amnion, alkio ja muut kalvot ja yhteisöjä kohdussa. Sitä pidetään tukialusta sikiön ja aminon. Se on läsnä alkio matelijat, linnut ja nisäkkäät. Nisäkkäillä, se edistää kasvua istukan.

Suonikalvon on muodostettu kaksi kerrosta C trophoblast kuten ulkokerros ja Mesodermi kuin sisäkerros. Mesodermi on yksi kosketuksissa amnion. Trophoblast antaa ravinteita sikiölle aikana synnytyksen aikana Ektodermi edelleen kehittyy eri puolilla alkion 'kehon kuten hampaiden, ja hermosto

Suonikalvon antaa lisäsuojaa alkion mutta se myös käytetään edistämään vaihtoa ravintoaineita ja muita tarvittavia nesteitä äidiltä alkio ja viceCversa.

Suonikalvon on myös erityinen ominaisuus nimeltä suonikalvon Villi. Villi versoa peräisin suonikalvon päästäkseen enemmän äidin veri, joka on tärkein neste, joka kuljettaa ravinteita äidin 's ruoka ja ateriat. Ne toimivat myös aidan väliin sikiöveri ja äidin veri aikana aikaan sikiön kehitykseen.

1. Sekä amnion ja suonikalvon ovat ylimääräisiä alkion kalvoja löytyy matelijat, linnut ja nisäkkäät.
2. vesikalvo on sisäinen kalvo, joka ympäröi alkion, kun suonikalvon ympäröi alkio, amnion ja muut kalvot.

3. amnion täytetään lapsivesi, joka pitää alkion suspensiona ja suonikalvon myös toimii suojaavana esteenä aikana alkio 's kehitystä.
4. amnion koostuu tresodeum ja ectoderm samalla suonikalvon sisältää trophoblast ja Mesodermi.