Ero Ihmisen ja ComputerIhmisen vs. Computer

Eriyttäminen ihmisen ja tietokoneen on helppoa. Ei todellakaan ole sekaannusta välillä ellei tulee aika, jolloin kyborgeja, tai puoliksi ihminen puoli koneet vaeltaa maan. Nykyään määritelmät molemmat käsitteet ovat konkreettisesti kuvata monista lähteistä.

Päällimmäisenä, molemmat tietokoneet ja ihmisiin käyttävät sähköä. Tässä mielessä ihmisille välittää omat ärsyke ja vaste koko niiden neuroverkon (hermosto) kautta elektrokemiallinen prosessi. Siinä tapauksessa, tietokoneiden, he käyttävät puhdasta sähköenergiaa. Nopeus Reaktio on melko nopea ihmisillä, mutta se on nopeampi, kun sähköiset signaalit kulkevat johdot tietokoneet; paljon enemmän, jos me käsittelemme supertietokoneisiin.

Lisäksi nämä signaalit etenevät paikan ja pois pohjalta. Tietokoneet luottaa kytkimet, kun taas ihmisillä myös luottaa niin sanottu synaptic kytkimet jossa ne joko saavat aktiopotentiaalin vai ei. Kuitenkin aste on vastaanottanut kyseiset aktiopotentiaaleista vaihtelee, koska siellä on käsite excitability jossa hermosolun vastaanottaa muita impulsseja monissa muissakin soluissa koko ihmiskehossa, mikä lisää 'innoissaan.'

Tässä yhteydessä mainittu impulssi lähetykset ja vastaanotot tarvitsevat hyvän ravitsemuksen ihmisille. Tietokoneet eivät tarvitse nielemään orgaanisten yhdisteiden hengissä, sillä ne perustuvat ainoastaan ​​sähköä.

Tehostamalla yhteyksiään hermostossa, ihmiset voivat parantaa muistia. Tietokoneet yksinkertaisesti tarvitse lisätä pelimerkkejä, ja tai fyysistä muistia asemaan, kuten kiintolevyn lisätä muistia tai palautusmenettelyn kapasiteettia.

Toinen keskeinen ero ihmisen ja tietokoneiden on, että ihmiset voivat helposti oppia uusia käsitteitä, vaikka heillä on vaikeuksia säilyttämisen kanssa näiden vasta oppinut käsitteitä. Tietokoneet, päinvastoin, on huomattava kyky tehdä useita tehtäviä samanaikaisesti. Tämä on todellakin yksi niistä asioista, että ihmiset löytää vaikea tehdä. On kuitenkin muistettava, että myös ihmisille pystyvät moniajon, mutta vain siinä määrin tehdä autonomisen tai tahaton tehtäviä, kuten hengitys ja sydämensyke.Vaikka ihmiset eivät ole päässeet puolitiehen suhteen ymmärtämiseen monimutkaisuuden aivoja, heidän yleinen ominaisuus on rajoitetumpi ja jatkuvaa kuin tietokoneita, niin sanoa. Todisteita tästä on se, miten tietokoneita nopeasti kehittynyt olemasta pelkkä mikrosirun monimutkaisia ​​supertietokoneisiin pystyy miljardeja tietojenkäsittely.

1. Tietokoneet luottaa sähköä, kun taas ihmisillä luottaa ruokaa.

2. Tietokone on potentiaalia nopeuttaa niiden impulssi lähetyksen eksponentiaalisesti vastakohtana ihmiselle.

3. Tietokone on parempi kyky moniajo.