Ero Myelooinen ja lymfaattisenMyeloidinen vs. Imusoluja

Myeloidinen ja imukudoksen, vaikka niillä on sama pääte '-oid' eivät yleensä tarkoita, että ne liittyvät toisiinsa. Nämä kaksi termiä eivät ole oikeastaan ​​samankaltaisia, vaikka molemmat ovat rakenteita, jotka löytyvät kehossa.

Myelooisesta ja imukudoksen ovat komponentteja tiettyjen elinten ja rakenteiden kehossamme. Voit aloittaa pois, 'myelooinen' määritellään rakenne, joka sai alkunsa luuytimessä. Kuten voimme muistaa, meidän luuydin tuottaa meidän RBC tai punasoluja. Meidän punasoluja ovat vastuussa happea kehomme. Miten? Punasolut sitoutuvat happea, ja ne kiertävät sen ympärillä elin erityisesti meidän sydän ja keuhkot pitää meidät hengissä. Voimme myös muistaa, että puute RBC voi aiheuttaa anemiaa, ja vakava puute RBC voidaan katsoa syövät luuytimen.

Imukudoksen, toisaalta, on osa meidän elin, joka viittaa imusolmukkeiden tai imunestejärjestelmän. Meidän imunestejärjestelmän on yksi tärkeimmistä vastuut immuunijärjestelmämme suojaa. Kautta imusolmukkeiden ja imusolmukkeiden, joka on neste, se auttaa ihmisiä ymmärtämään, miksi sairauksien kuten syövän voi levitä koko kehon kautta etäpesäkkeitä. Tämä johtuu siitä, imusolmukkeet ovat vastuussa tyhjennys tiettyjä kehon ja solujen nesteitä, joissa syöpäsolut myös kiertämään.

Myelooista on termi käytetään myös syöpä- sairauksia, jotka liittyvät luuytimen ja verta. Myeloidisolu- solu käytetään luokittelussa Verisairauksien leukemia. Imukudoksen käytetään myös sellaisin ehdoin, kun kuvataan tämän syöpäsairaus, joka on nimeltään lymfaattisessa leukemia. Tämä heikentävä sairaus on vamman imukudoksista plus poikkeavuus luuytimessä. Se 's sairaus kahden elimissä.Myelooisesta ja imukudoksen ovat kaksi nimeä, jotka viittaavat joko rakenteen tai sairaus peräisin luuytimestä tai imujärjestelmään vastaavasti. Meidän ei pitäisi vaihtaa niitä tämän tosiasian luonnon. Nämä kaksi nimeä lääketieteen ovat tärkeitä lääkärit diagnosoimiseksi taudin. Se 's myös tärkeää, että ne tutkia näitä rakenteita, koska sairauksia, jotka voivat aiheutua näiden rakenteiden voi olla tappava, jos ei hoideta.

Yhteenveto:

1. Myelooinen on sana ilmaiseva johtaminen korirakenne luuytimestä, kun imukudoksen on sana, jota käytetään viittaamaan lymph ja imunestejärjestelmän.