Ero vyötärön ja lantionvyötärö vs Hips

Vyötärö on osa vatsan joka sijaitsee välillä lantion ja rintakehän. Waists ovat kapein osa ylävartalon. Lonkan on alue sijaitsee sivusuunnassa kannan pakaraan, tai pakarat, päällä suuremman sarvennoisen reisiluun ja huonompi suoliluun harjusta.

Puhuttaessa vyötärö, on puhuttu paljon vyötäröä. Se on vaakasuora viiva, jossa vyötärö tulee kapein. On olemassa yleinen sanomalla, että ihmiset, jotka ruokavalio on alhainen vyötärön. Naisilla on kapeampi waists kuin miehet.

Nyt noin lonkat, kolme luut lantion sulautuvat yhteen muodostaen hipbones. Nämä ovat myös osa lonkan alueella. Se on lonkkanivelen, joka on välillä reisiluun ja lonkkamalja lantion joka tukee runkoa seisten tai käynnissä tai kävely. Lonkkanivelet tärkeä rooli pitämään tasapainossa. Murrosiässä, lonkat naisen laajentaa.

Puhuttaessa lantion ja waists, puhutuimmista on vyötärö-lantio-suhde. Jos nainen on waistChip suhde 0,7 ja jos ihminen on hip vyötärö suhde 0,9, niin niiden katsotaan olevan terveessä ruumiissa.Yleensä mittaus vyötärön otetaan kaksi tuumaa yläpuolella syvennys, ja mittaus lonkan otetaan kaksi tuumaa alapuolella syvennys. Vuonna tiukimmat ehdot, ympärysmitta vyötärön mitataan välissä suoliluuharjanteen ja alimman kylkiluun. Ympärysmitta vyötärön edustaa henkilö 's vatsan liikalihavuus. Hip ympärysmitta mitataan leveimmästä pakarat. Jos raskaus, vyötärön ympärys mitataan vaakasuorassa yksi tuuma navan yläpuolella.

Yhteenveto:

1. vyötärö on osa vatsan joka sijaitsee välillä lantion ja rintakehän. Lantio ovat alueella sijaitsevat sivusuunnassa kannan pakaraan, tai pakarat, päällä suuremman sarvennoisen reisiluun ja huonompi suoliluun harjusta.
2. Jos nainen on waistChip suhde 0,7, ja jos ihminen on hip vyötärö suhde 0,9, niin niiden katsotaan olevan terveessä ruumiissa.
3. ympärysmitta vyötärön mitataan välissä suoliluuharjanteen ja alimman kylkiluun. Hip ympärys mitataan leveimmästä pakarat.
4. Naisilla on kapeampi waists kuin miehet.