Ero Vatsa ja MahaVatsa Vs Vatsa

Vatsa ja vatsa ovat kaksi hyvin erilaiset rakenteet ihmiskehon. Jos on olemassa joitakin ihmisiä, jotka saavat sekoittaa välillä, se on todennäköisesti koska molemmat on sijoitettu lähelle toisiaan.

Vatsa on todella alueelta, kehon. Se on alue välillä rintakehän tai rinta-alue ja lantion alueella. Se taloa kaikki muut elimet mukaan lukien maksa, haima, munuaiset, peräsuoli, sappirakko, perna, pienten ja suurten suolet, liite ja jopa vatsan itse. Vatsa on erotettu rintakehän elimet nojalla rakenne (itse asiassa lihas) tunnetaan kalvon.

Sana vatsa on peräisin latinan sanasta 'abdodere', joka kirjaimellisesti tarkoittaa piilottaa, kuten piilottaminen tahansa ruoka syötiin. Suurin osa ruoansulatus esiintyy elimissä vatsan. Suolet, aivan erityisesti, ovat vastuussa lopullisen veden imeytyminen ja muiden elintarvikkeiden elementtejä.

Kuten edellä on mainittu, vatsa on yksi elimistä sijaitsee vatsassa. Se on myös kallistettu vasemmalla vatsan alueella. Sen nimi on peräisin latinan sanasta 'stomachus', joka tarkoittaa ruoka säiliö. Tyhjänä se voi sisältää kaasua ja ilmaa samoin.

Vatsa on vastuussa digesting elintarvikkeita, jotka syövät eläimille tai ihmisille. Se on sac kuin ulkonäöltään ottaa happoja, jotka auttavat sulattamaan ruokaa syömistä. Happo on niin hapanta, että suuret elintarvikkeet voidaan jakaa helposti. Tuella muiden ruoansulatusentsyymien, vatsa pystyy tehokkaasti hajottamaan ruokaa, jotta se voi imeytyä elimistöön.Vatsa sijaitsee välillä suolet ja ruokatorveen. Se on liitetty ruokatorven läpi ruokatorven sulkijalihaksen, joka on vastuussa sisälsi ruokaa, joka menee vatsaan. Tämä estää ruoan ollessa kulkeva ylöspäin, kuten tapauksessa refluksitaudin. Sen terminaalisessa päässä, vatsa on kytketty pohjukaissuoleen (ensimmäinen osa ohutsuolen) kautta mahanportin sulkijalihaksen. Elintarvikkeiden jo pilkottu vatsassa happoja ja entsyymejä menee ohutsuolen lopullista ruuansulatuksen kautta sulkijalihaksen. Tietyt sisäiset laukaisee stimuloivat sulkijalihaksen avata ja tyhjentää osittain sulavaa ruokaa ohutsuoleen.

Yhteenvetona,

1. Vatsa on kehon alueella välissä rintakehän ja lantion alueella, kun vatsa on elin ruuansulatusta.