Ero Entsyymit ja HormonitENTSYYMIT vs. HORMONIT

Kaksi luokkaa biokatalyyttien että enemmistö elävä muotoja vedota niiden suorituskyky ovat entsyymejä ja hormoneja. Entsyymit 'ja hormonit' fysiologinen arvoinen ei ole vain näennäinen normaalioloissa. Se näkyy myös kliinisesti eri kuvaukset virheitä aineenvaihdunnan puutteen vuoksi tai puutos yhden tai useamman lisäentsyymejä sekä runsas hypo- ja hyperfunctioning olosuhteissa seurauksena siitä epäsuhta hormonaalisen tarjonnan.

Entsyymi on proteiini aine syntyy alkulima kaikkien elävien solujen. Saamatta muuttunut itse entsyymit katalysoivat tai jouduttaa kemiallisia reaktioita sisältämien kasvien tai eläinten. Se on kemiallinen muovaili elin rikkoa monipuolinen kemiallinen osaksi pieniä osia. Otetaan esimerkiksi jakautuminen proteiinin osaksi aminohapoista. Niin että se voidaan suoraviivaisesti pilkottu, entsyymit sujuvaa etenemistä jakautuminen elintarvikkeiden työskentelemällä orgaanisia katalyyttejä. Kick off ruoansulatusta, entsyymi pepsiinin hydrolysoi proteiiniketjuista nisäkkään mahassa. Ne hallita kaikkia biokemiallisia reaktioita solujen. Molekyylit käsillä alussa prosessin kutsutaan alustoille entsymaattisten reaktioiden. Näitä alustoja muunnetaan entsyymien menettelyn aikana osaksi monipuolisia molekyylejä kutsutaan tuotteita.

Jotta hikoilla at pilata hinnat, noin jokainen prosessin biologisessa solussa tarvitsee entsyymejä. Joukko entsyymejä tehty solussa määrittää, mitä metaboliareitit tapahtua kyseisessä solussa otetaan huomioon se, että entsyymit ovat valtavasti selektiivisiä niiden substraattien ja nopeuttaa vain pieni joukko reaktioita joukosta monia mahdollisuuksia ,. Eräs esimerkki entsyymin on asetyylikoliiniesteraasin. Se katalysoi jakautuminen asetyylikoliinivälittäjäaineen lukuisia erityyppisiä synapsien sekä hermolihasliitoksessa. Tämä on erityisen synapsi joka aktivoi supistuminen luustolihakset. Toisaalta, proteaaseja ovat entsyymejä, jotka hajottavat proteiinit. Toinen esimerkki on lysozomes; ne hajoavat hiilihydraatteja tai lipidejä sekä muita makromolekyylejä. Jokaisessa solujen toimintaa, entsyymit ovat läsnä ja osoittaa niiden toimintaa.

Kemiallinen luoma elin käytettäessä umpirauhanen tunnetaan hormoni. Hormoni kuljetetaan verenkiertoon selvä ruumiin kudoksessa, johon hormoni on tarkka vaikutus fysiologisen aktiivisuuden. Merkitys, nämä ovat orgaanisia aineita tuotetaan paikoissa pois niiden toiminnallinen sivustoja. Hormonit ovat kemiallisia kuriirit elimistö tuottaa ilmoittaa elimesi mitä tehdä. Nämä hormonit ovat enimmäkseen happoja. Toiminta lukien kasvu, verenpaine, syke, glukoosipitoisuutta sekä seksuaalisen ominaisuuksia ohjataan hormonit, jota keho tuottaa. Voit muuttaa solujen aineenvaihduntaa, vain minuutti määrän hormoni on välttämätöntä. Pohjimmiltaan se on liikkuva kemiallisen välittäjäaineen, joka välittää signaalin yhdestä solusta toiseen.

Jokainen monisoluisten organismi tuottaa hormoneja. Otetaan esimerkiksi kasvi. Kasvien hormoneja kutsutaan kasvihormonit. Kuitenkin hormonit eläimiä kuljetetaan usein veressä. Kun ne ilmentävät tiettyä reseptori että hormoni, solut toimivat vastauksena siihen. Sellaisen indikaattorin transduktiomekanismina joka aikanaan johtaa solutyyppispesifiselle reaktioita merkitsee kun hormoni yhdistää reseptoriin proteiinia.

Sekä runko 's kasvua ja kehitystä ja toimintaa kehon elimiä, entsyymit ovat välttämättömiä. Entsyymi on proteiini, joka osallistuu aineenvaihdunnan kun hormoni on proteiini, joka säätelee kehon toimintoja.YHTEENVETO:

1. entsyymi on proteiini aine syntyy alkulima kaikkien elävien solujen, kun hormonit ovat orgaanisia aineita tuotetaan Umpieritysrauhaset tai paikkoja pois toiminnallista sivustoja.

2. Entsyymit ovat enimmäkseen proteiinia luonteeltaan kun hormonit ovat enimmäkseen happoja.

3. Entsyymit hallita kaikkia biokemiallisia reaktioita solun, kun toiminta mukaan lukien kasvu, verenpaine, syke, glukoosipitoisuutta sekä seksuaalisen ominaisuuksia ohjataan hormonit.

4. Kaikissa soluissa, entsyymit ovat läsnä ja osoittaa niiden toimintaa siellä, kun hormonit ovat mobiili kemiallisia sanansaattajia, jotka välittävät signaalin yhdestä solusta toiseen.