Ero Veti Lihas ja Revitty MuscleVeti Muscle vs. Revitty Lihas

Veti ja revitty lihakset ovat tyypillisesti väärin ja keskenään ihmiset. Näin ollen, nämä kaksi lihakset ovat erilaisia ​​omalla tavallaan. Ne eroavat toisistaan ​​eri asioita, mutta niillä on yhtäläisyyksiä keskenään samoin. Vedetty lihas on yleensä kutsutaan kuin nyrjähdys taas revitty lihakset ovat klassisesti kutsutaan rasitusta. Veti lihakset aiheuttavat vahinkoa nivelsiteet. Nivelside on kova muoto sidekudos, joka yhdistää ruston ja luun yhteisessä tai ylläpitää lihaksen, elin, ja muut ruumiinosat. Revitty lihaksia aiheuttanut vahinkoa jänteen kudoksia tai lihaksia.

Toiminto lihasten on sietää kehon liikkeitä. Ne koostuvat pienistä nippua niput tai lihassyiden. Niput puolestaan ​​koostuvat yhden lihaksen kuituja, jotka on liitetty toisiinsa erityisellä tavalla, joka antaa heille valmiudet liukua samanaikaisesti. Syy on, että lihakset voidaan työntää erilleen, lyhentää, ja sallia lihaksia kasvamaan pituutta. Lihakset liikkuvat sopusoinnussa luiden avulla jänteiden, jotka mahdollistavat lihasten liittää luiden kanssa. Siirtyminen lihasten jänteet tapahtuu hitaasti jänne kuituja väistyä lihassoluja ennen luun kiinnitys. Jänteet voivat vaihdella lyhyestä pitkään riippuen niiden sijainti kehossa. Lihakset voi lyhentää ja vedä jänteet kuin lihakset supistuvat.

Revitty lihas on vamma laukaisee ylikuormitetut jänteen tai lihaksen. Bundle kuituluokan revitty ja menettää kykynsä supistua. Määrä kudosvaurion on perusta vamman vakavuus. Yleisin syy tämä ehto on liikakäyttöä lihaksia, jotka lopulta heikentää niitä. Jos nivelet ja lihakset harjoittaa toimintaa, johon ne eivät ole suunniteltu tai valmistettu tekemään, vamman voi tapahtua yhdestä stressaavan tapahtuman, tai se voi edetä hitaasti monen vakinainen liikkeet. Vahinko voidaan arvostellaan sen vakavuudesta kolmella alueella, kuten risteyksessä lihas ja jänne, lihas itse, ja jänne itse.

Veti lihakset ovat vammat, jotka johtuvat vaurioitunut nivelsiteet. Nivelsiteet ovat paksuja ryhmä kudosten että vakauttamiseksi ja ympäröivät nivelet. Tämä nivelside mahdollistaa saumat on liikkeessä vain rajoitetusti suuntiin. Useat nivelet liikkua eri tasoissa, jotka siis vaativat enemmän kuin ryhmä nivelsiteet ymmärtää yhteistä sen oikeaan kohtaan ja linjaus. Kummallakin puolella liitoksen, nivelsiteiden on liitetty luuhun. Jos nivelside on venytetty, sitten vahinko kutsutaan nyrjähdys.

Yleisin paikka veti lihakset on nilkoissa. Mekanismi vaurioita äkillisesti vääntyminen tai liikkuvan nilkan ja pyörittämällä sitä sisäisesti niin, että jalka 'ainoana alkaa ylöspäin. Tämä aiheuttaa vaurioita ja venyttää nivelsiteet ulomman osan nilkan. Lihas kantoja tai repeämiä voi sisältää mitä tahansa kehon osa, jota käytetään suorittamaan työhön. Selkäkipu alemman alueella ja kouristukset on tulos usein nosto vammoja.

Yhteenveto:1. veti lihas on yleensä kutsutaan kuin nyrjähdys taas revitty lihakset ovat klassisesti kutsutaan rasitusta.

2. Veti lihakset aiheuttavat vahinkoa nivelsiteet. Revitty lihaksia aiheuttanut vahinkoa jänteen kudoksia tai lihaksissa

3. revitty lihas on vamma laukaisee ylikuormitetut jänteen tai lihaksen. Jos nivelside on venytetty, sitten vahinko kutsutaan nyrjähdys

4. Yleisin paikka veti lihakset on nilkoissa. Mekanismi vaurion äkillisesti vääntyminen tai liikkuvan nilkan ja pyörittämällä sitä sisäisesti. Lihas kantoja tai repeämiä voi sisältää mitä tahansa kehon osaan, jota käytetään suorittamaan työhön. 5. Back kipu alemman alueen ja kouristukset on tulos usein nosto vammoja.