Ero ihmisen ja NeanderthalHuman vs Neanderthal

Ero ihmisten ja Neanderthals on niiden korkeus, koko ja morfologiset ominaisuudet. Neanderthals, verrattuna ihmisiin, olivat lyhyempiä korkeus ja pienempiä. Ihmisillä on suurempien kappaleiden verrattuna Neanderthals, ja on merkittävä ero muoto ja rakenne, erityisesti niiden kalloja ja hampaita.

Toinen merkittävä ero ihmisen ja Neanderthal on niiden DNA. Fossiilisten ja arkeologisia todisteita osoittamaan selvä erottaminen Neanderthals ja modernin Homo sapiens. Neanderthalit olivat eri lajien ihmisille. Aivot on Neanderthal oli korotettu kurkunpään, ja oli myös suurempi kuin Homo sapiens.

On huomattava fyysiset erot ihmisten ja Neanderthals, kuten Neanderthal on paksumpi luita, lyhyemmät raajat, epäsymmetrinen olkaluu, tynnyri rinnassa ja paksumpi kämmenluiden.

Neanderthal kehityshäiriöitä erot ihmisistä ovat Craniodental kehitystä. Neanderthal ja ihmisen kasvot ja hampaiden eroja alkaa heti pre syntymästä. Ihmisen ja Neanderthalin esiintyminen ajoissa myös merkitsee ero molemmilla lajeilla. Neanderthals, verrattuna ihmisiin, olivat paljon vahvempia, ja he asuivat kylmän ilmaston Euroopassa.

Neanderthalit olivat homogeenisia lajeja, ja ne eivät ole ihmisen esi-isät. Vaikka ero ihmisen ja Neanderthals verrattuna apinoita on pieni. Neanderthals oli pieni väestön suhteellisen lähimenneisyydessä, ja joilla ei ole geneettisiä tai evoluution yhteyksiä ihmisiin. Neanderthalit näkyy rajoitettu geneettisen monimuotoisuuden vuoksi selkeiden hybridien fossiiliaineistossa, ja puute Neanderthal-toimintoja nykyihminen. Niiden rajallinen geneettisen monimuotoisuuden ehdottaa he sammui, jättämättä jälkeläisiä. Heidän Homo erectus kehitys on myös samanlainen kuin apinoita sijaan nykyihmisen. Ihmisen lapsi 's kasvuvauhti on hitaampi kuin Neanderthal lapsen, koska ne käytetään kasvaa nopeasti pikkulapsista aikuisiin.

Ihminen jakaa yhtäläisyyksiä muihin eläimiin, kuten anatomisia, fysiologiset ja biokemialliset näkökohdat. Koska ihmiset ovat valmistettu ennestään materiaalia, kuten sanoi Raamatusta, ihmisillä on paljon samankaltaisuutta niiden perus elin suunnitelma, miten se toimii ja taustalla kemiallisen reitin ja koneiden kehossa. Ne ovat lähes sama kuin muiden nisäkkäiden, kuten Neanderthalit ja muiden kädellisten. Jotkut merkittäviä eroja ihmisen ja Neanderthalin ovat erottuva koot niiden aivot, bipedalism laski koko takahampaat ja kehittyneen kulttuurin.Yhteenveto:

1. Ihmisen ja Neanderthalin aivot ja kehon rakenteilla on suuria eroja korkeuden ja koon.

2. Neanderthals eivät esi ihmisten, mutta homogeeninen laji.

3. Ihmiset ovat kehittyneet paremmin näkö, kuulo tai haju kuin Neanderthals johtuu luuston muutoksia.

4. Neanderthals ja ihmisillä on paljon eroa niiden DNA.