Ero Beta Waves ja Delta WavesBeta Waves vs Delta Waves

Sekä beta aaltoja ja delta aallot ovat molemmat brainwaves jotka tapahtuvat ihmisen 's aivot hetkinä aktiivisuutta. Beta aallot ovat ensimmäinen brainwaves, mutta ne ovat nopeammilla verrattuna muihin kolmenlaisia ​​brainwaves.

Beta aallot tapahtua toimintoja, jotka vaativat henkistä ja fyysistä kykyjä. Erittäin motivoitunut, aktiivinen tai toimintaa harjoittavat henkilö 's aivot on todennäköisesti tuottaa beta aaltoja. Myös henkilö on yleensä normaali, valpas tilassa täyden tietoisuuden tai keskittyä. Aivot tässä tilassa on erittäin sitoutuneita.

Beta aallot mitataan usein 15-30 heilahdusta sekunnissa. Vaikka tämän tyyppinen aalto esiintyy vain yksi puoli aivoissa on hallitseva. Graafinen esitys beeta aallot olisivat tiiviisti neulottuja pieni linjat. Korkea beeta aallot esiintyvät usein aikoina ahdistusta, stressiä tai sairaus.

Samaan aikaan delta aallot ovat viimeinen tyyppi brainwaves ja on eniten aptitude. Se on myös hitain ja syvin neronleimauksen kuin ominaista suuri graafinen esitys.

Delta aallot jakautuvat kahdenlaisia ​​nukkua C nukkua unta vaiheessa ja syvä, dreamless vaiheessa. Syvän unen vaiheessa delta aaltoja tapahtuu ja tapahtuu yhden ja puolen tuntia unta. Se aiheuttaa usein syvä, useimmat rentouttava ja dreamless nukkua henkilö (tapahtuu yleensä vaiheessa 3 tai 4 unen).

Delta aallot ovat yleensä syntyy aivoissa 's oikean aivopuoliskon ja on ominaista kanssa vähentynyt tunne tietoisuutta, empatiaa, ja tajuton mielessä. Delta aallot mitataan alle neljä heilahdusta sekunnissa, joka osoittaa hidas ominaisuus aaltoja.Aikana läsnäolo delta aaltoja, aivot menee kolme tärkeitä prosesseja:

'Palautus', jossa aivot yrittää palauttaa ruumiinosia kuten soluja ja aiheuttaa syvän unen.
Vapautuminen anti-aging hormonit melatoniinin ja DHEA.
Automaattinen ja tiedostamaton prosessi aivojen kuten hengitys ja syke.

Ihmiset, joilla on korkea delta aallot ovat: vauvojen ja pienten lasten, ihmiset kärsimään koomassa ehto tai ADHD. Normaalit ihmiset voivat luoda delta aallot tahallisesti ovat yleensä ihmisiä, jotka meditoida kuten munkit tai ihmiset, jotka käytännössä jooga ja muut meditatiivinen menetelmiä.

Yhteenveto:

1. Beta aallot ovat ensimmäinen brainwaves kun delta-aallot ovat viimeinen brainwaves. Myös beeta aallot ovat nopeimmin aaltojen delta aallot ovat hitain.
2. Toinen kontrasti on, että beeta aallot ovat matalan tason aaltoja, kun taas delta aallot ovat syvimmät sellaista aaltoja.
3. Beta aaltoja syntyy, kun henkilö on täysin hereillä ja harjoittavat henkinen ja fyysinen aktiivisuus. Samaan aikaan, delta aallot esiintyvät unen vaiheessa 3 tai 4, mikä on ominaista syvän unen ja tajuttomuuden vähiten määrin tietoinen.
4. Sekä beta aaltoja ja delta aallot mitataan värähtelyjä. Beta aallot mitataan alueella 15-30 taas delta aallot ovat alarajan 1 C 4 jaksoa sekunnissa.
5. Prosessit, jotka tapahtuvat kahden muunnelmia brainwaves ovat myös erilaiset. Beta aallot ovat mukana mielen prosesseja, kun taas delta aaltoja liittyy kolme prosessia C Korjaamisprosessin, vapauttaa hormoneja, ja tajuton ja automaattinen kehon prosesseja.
6. Beta aallot ovat usein liittyy tietoisuus kun delta-aallot ovat ominaista puute tajunnan.
7. Mitä graafisia esityksiä, beeta aallot voidaan kuvata pienet ja aihekokonaisuuksien linjat taas delta aallot kuvattu pitkä ja enemmän hajallaan.