Ero Rhinoplasty ja Septoplasty Rhinoplasty vs Septoplasty

With kynnyksellä teknologian tänään, mikään ei ole oikeastaan ​​mahdotonta. Saat kaiken mitä haluat. Voit tehdä mitään mitä haluat. Erittäin suuri kiitos tekniikkaa.

Kun maailma Kauneusleikkausten, mitä voidaan parantaa tai tehostetaan. Mitä tahansa voi myös vähentynyt. Tämä on yksinkertaisin matematiikka periaatteella kuin mitä voimme tarkkailla potilailla, jotka haluavat saada paremman kuvan itsestään.

On niitä, jotka haluavat vain korjata joitakin osia kehonsa eikä kirjaimellisesti lisätä tai miinus paljon osia. Rhinoplasty ja septoplasty ovat parhaita esimerkkejä korjaus leikkaus. Loppuliite Cplasty tarkoittaa 'korjata'.

Nenän tunnetaan myös nenä hissin. 'Rhino' tarkoittaa 'nenä' ja '-plasty' tarkoittaa 'korjata', niin se tarkoittaa korjaus nenän. Sitä ei ole tarkoitettu vain kirurgisten ja kauneuden parannuksia, mutta se on myös korjata synnynnäisiä epämuodostumia ja poikkeavuuksia nenä oikea hengitys tarkoituksiin. Me kaikki hengittää nenän eikä suussa niin nenä on tärkeä linkki meille hengittää ja puhua hyvin. Rhinoplasty voidaan tehdä eri anesthesias kuin yleisanestesiassa jopa paikallispuudutuksessa. Sen kehitti Intian ayurvedic lääkäri 800 eKr ja sitten se levittää muualla maailmassa. Leikkaus rhinoplasty on hieman pidempi, ja elpyminen voi kestää viikkoja ennen kuin näet tulokset ja ennen haava paranee. Rinoplastia on kalliimpaa kuin septoplasty.Septoplasty, toisaalta, on korjaus nenän väliseinän. Nenän väliseinän on kuin silta, joka erottaa molemmat sieraimiin alla nenän ja yläpuolella ylähuuli. Tämä tehdään estämään nenän tukkoisuus, koska jotkut ihmiset ovat synnynnäinen vika nenän väliseinä, jossa se poikkeaa joko vasemmalle tai oikealle puolelle nenän onteloita. Kun näin tapahtuu, nenän tukkeutumisen voi tapahtua. Siten korjaavia leikkaus tehdään usein näissä olosuhteissa. Näitä leikkauksia ovat yleensä tehneet 60 minuutissa ilman hyödyntämistä.

Nämä kaksi menettelyä ovat laajalti tehty eri maissa vuosittain. Molemmat menetelmät ovat turvallisia. Vain varmista, että puhut laillinen kosmeettinen kirurgi lääkärin lupa estää komplikaatioita. Tämä ei ole vain fyysistä parantamiseksi vaan myös hyvinvoinnin yksilön.

Yhteenveto:

1. Rhinoplasty on korjaus nenän kun septoplasty on korjaus nenän väliseinä.
2. Rhinoplasty on pidempi käyttövalmis ja hyödyntämistä verrattuna septoplasty.