Ero ilmarinta ja AtelektaasiIlmarinta vs Atelektaasi

Meidän hengityselimiä tehtävänä käsittelemään saanti ja karkotus ilman, kaasujen vaihtoa, ja sellaisten elintärkeiden happea, jota tarvitaan kehomme. Tätä pidetään yhtenä tärkeimmistä järjestelmistä kehomme, vaikka itse asiassa kaikkien järjestelmien kehomme on rooli meidän selviytymisen. On kuitenkin tärkeää, että aina erityistä huolta meidän hengityselimiä.

Ylähengitysteiden sisältää nenä, ja henkitorven tai henkitorveen. Sisempi hengitysteiden sisältää pääasiassa keuhkoihin. Lisäksi henkitorvi haarautuu vasempaan ja oikea keuhko, jossa keuhkoputket löytyy. Se päättyy osaksi keuhkorakkuloihin, joissa kaasujen vaihtoa tapahtuu. Veri sekoitetaan happea sydämen ja osaksi eri verisuonia, kun taas hiilidioksidi karkotetaan pois. Tämä on pohjimmiltaan tärkein käsite anatomiaan ja yksinkertainen fysiologia miten hengityselimiä toimii.

Koska tärkeyttä hengityselimiä, on välttämätöntä, että meidän pitäisi aina varoa siihen liittyvät ongelmat. Hengitysteiden ongelmat voivat vaihdella yskä ja kylmä vakavampi sairaus. Meidän ei pitäisi tehdä mitään oireita meidän hengitys tai hengityksen niin yksinkertaista ongelmia. Tämä johtuu siitä, ehkä tiedä, että jotain voisi jo osoittavat vakavaa hengityselinten ongelma. Tämän vuoksi vaikeuksia hengitys, rintakipu, tai tunteita ilman puute on tarkistettava lääkärin. On olemassa paljon hengitysongelmia siellä. Usein useimmat yksilöt on vaikeuksia erotella ilmarinta ja atelektaasi. Tämä artikkeli auttaa erotat hän eroa näiden kahden välillä.

Ilmarinta on hengityselinten sairaus, joka kirjaimellisesti tarkoittaa epänormaalia ilmaa rintaonteloon ulkopuolella keuhkoihin. Se esiintyy joskus komplikaationa toisen krooninen hengitysteiden ongelma. Useimmiten se tapahtuu, koska tylppä vamma, fyysinen trauma, tai suoraan voimaa rintaan. Ilmavuodot ulos keuhkoista ja ympäröivään onteloon, nimeltään keuhkopussin onkalo, joka aiheuttaa rintakipua, hengitysvaikeuksia, ja pyörtyminen. X-ray voi vahvistaa mitä tahansa fyysinen arviointi tehdään lääkärin.

Toisaalta, joka on atelektaasi pidetään keuhko romahtaa. Tällöin ilma ei vuoda ympäristöön onteloon. Pikemminkin keuhkorakkuloihin tyhjetä ja menettää ilmaa, tai on airlessness. Akuuteissa tapauksissa, ei kaikki keuhkorakkuloihin romahtaa ja kunnon on ominaista airlessness vain. Lisäksi krooninen atelektaasi sisältää airlessness, infektio, ja mahdollisesti, arpia. Rintakipua ja hengitysvaikeuksia saattaa myös esiintyä.Voit lukea lisää tästä aiheesta, koska vain perustiedot tässä annetaan.

Yhteenveto:

1. Hengityksen edellytykset on nopeaa ja välitöntä väliintuloa ammattilaiset, koska ne ovat elintärkeitä kaasun vaihtoa ja ryhtyy tarvittavat happea.

2. Pneumothorax osoittaa ilman läsnäollessa keuhkopussin onteloon, yleensä aiheuttaa suora vahinkoa rintaan aiheutuu ilman vuotoa.