Ero Stimulus ja ResponseStimulus vs Response

Aivot ovat kehon osa, joka ohjaa kaikkien muiden elinten. Kun yksi osa kehon stimuloidaan, tiedot signaloidaan aivojen neuronien, jotka käsittelevät sen ja tuottaa vasteen. Tämä tutkitaan tieteen, erityisesti kognitiotieteen, joka on tutkimuksen prosessien mielen. Se tutkii, miten tietyt ärsykkeiden nähdään ja saanut organismin ja miten organismi reagoi sille ilmentymiä sen käyttäytymistä.

Ärsykegeneraattori on mikä tahansa tila, aine tai toiminta lietsomista fysiologisesta tai psyykkinen toiminta aiheuttaa reaktion tai vastausta. Se toimii kannustimena tai stimulantti, joka herättää toimia, jotka voivat olla joko negatiivisia tai positiivisia. Vuonna kaikkien elävien olentojen, ärsyke aiheuttaa reaktion. Se voi aiheuttaa selvää muutosta sisäisen tai ulkoisen fyysisen kunnon organismin. Ärsykegeneraattori tuntuu eliö 'aistit jotka ovat herkkiä osia hänen fysiologia.

Ärsykegeneraattori näkyy energian kuvion, joka voi vaikuttaa käyttäytymistä organismin, erityisesti ihmisen. Se on kokenut ihmisen kautta järkiinsä näön, kuulon, kosketus, maku, ja haju. On neljä osa ärsyke, nimittäin: sen tyyppinen, joka voidaan aistia kuten äänen tai makua; sen intensiteetti, joka on laajuus sen voiman; sen sijainti, joka antaa aivot tietoa ruumiinosa, joka on lisättävä; ja sen kesto, joka on aika, että osa stimuloituu.

Kun jokin osa organismin tai ihmisen 's Aistinelimet stimuloidaan, reaktio tai vastaus johtaa. Vastaus on käyttäytyminen, joka ilmenevät elävä organismi, joka on seurausta ulkoisen tai sisäisen ärsykkeen. Se on aktiivisuus organismin tai hänen ruumiinosien reaktiona stimulaation hänen aistien. havaitseminen ja vastaanottamisen ärsyke eliö ja sen muuntaminen signaali on vastaus organismin ärsykkeeseen.Vastaus voi olla solu- tai fyysistä, tai se voi olla käyttäytymiseen. Esimerkki soluvasteen on, kun henkilö esiintyy allergisia reaktioita tiettyjä aineita, jotka hän nauttii. Käyttäytymiseen vastaus on muutos, joka tapahtuu organismin 'käyttäytymistä, toimia, asenne, tai käytös seurauksena on kannustanut ärsyke. Esimerkkinä on tunne surua ja yksinäisyyttä kun rakastettusi kuolee.

Yhteenveto:

1. ärsyke on mikä tahansa aine, kunto, toiminta, tai toimintaa, joka herättää positiivisen tai negatiivisen reaktion vastaus on tuloksena reaktio kohti ärsyke.
2. ärsyke voi aiheuttaa muutoksen fyysisen ja käyttäytymismallien organismin, kun vastaus on, miten tämä muutos ilmenee organismi.
3. Kun on ärsyke, vastaus on varmasti seurata.