Ero kuurojen ja kuulovammaistenKuurojen vs Kuulovammainen

Se ei ole helppoa erottaa 'kuuro' ja 'huonokuuloiset.' Kuurojen ja kuulovammaisten yhteisö on hyvin monipuolinen.

Lääketieteellisesti, määritelmä 'kuuro' ja 'kuulovammaiset' riippuu desibeliä kuulon henkilö kärsii. On olemassa eri asteita kuulon heikkenemistä, ja katsotaan, että menetys, joka on pienempi kuin syvällinen kutsutaan 'huonokuuloisia.' Kun sanomme 'aste kuulon menetys', se viittaa tasoon vakavuus kuulon heikkenemistä. Kuulonvaje alue on merkitty desibeleinä, dB HL. Olkaamme katso seuraavalta ymmärtää paremmin eri termejä, jotka liittyvät kuulonalenema ja kuurous:

Aste kuulonalenema pidetään normaalina, jos kuulovamma alue on 10 15dB HL.
Aste kuulonalenema pidetään lievä jos kuulovamma alue on 16-25.
Aste kuulonalenema pidetään lievä jos kuulonalenema alue on 26-40.
Aste kuulonalenema pidetään kohtalainen, jos kuulovamma alue on 41-55.
Aste kuulonalenema pidetään kohtalaisen vaikeaa, jos kuulovamma alue on 56-70.
Aste kuulonalenema pidetään vakava, jos kuulovamma alue on 71-90.
Aste kuulonalenema pidetään syvällinen kun kuulonalenema alue on 91+.Kuten kohti näitä tietoja, voidaan sanoa, että lääketieteellisesti yksi pidetään huonokuuloiset jos kuulovamma alue on pienempi kuin syvällinen tai alle 91 dB HL. Ihmiset yleensä kielen ja yleisesti tarkoittamaan kaikkia ihmisiä, joilla on kuulovamma kuin kuuro, joka ei ole oikein. Mukaan CDC (Centers for Disease Control and Prevention) 'kuuro' ihmiset eivät pysty käsittelemään kielen ja puheen nojautumalla niiden kuulo koska ne ei kuule omaa ääntäsi tai mitä tahansa ääntä. Kun taas ihmiset, joilla on kohtalainen tai lievä kuulon heikkenemistä voi käsitellä kielen ja puheen ja myös kommunikoida muiden yksilöiden käyttämällä kuulon ominaisuuksia, koska ne voivat kuulla ääniä, mutta ei ehkä pysty erottamaan puheen mallia auttamaan heitä keskusteluun.
Kun kuulonalenema esiintyy molemmissa korvissa sitä kutsutaan 'kahdenvälistä' taas kuulonalenema toisessa korvassa kutsutaan 'yksipuolinen'.
Muu kuin lääketieteellisestä määritelmästä, on olemassa muita määritelmiä, joita käytetään erotella kuurojen ja kuulovammaisten kuten 'toiminnallinen'. Määritelmä viittaa siihen, että kuurot eivät kuule edes kuulokojeiden, ja jotkut ihmiset, jotka kokivat kuuro voi toimia hyvin kuulolaitteita. In 'Kuurojen kulttuuri,' sanat ovat aina aktivoitu.

Yhteenveto:

1. Lääketieteellisesti määritelmä 'kuuro' ja 'kuulovammaiset' riippuu desibeliä kuulon henkilö kärsii. On olemassa eri asteita kuulon heikkenemistä, ja katsotaan, että vahinko, joka on pienempi kuin syvällinen on 'huonokuuloisia.'