Ero Anterogradinen Amnesia ja Retrograde AmnesiaAnterogradinen Amnesia vs. Retrograde Amnesia

Amnesia on yhteinen clich elokuvia ja televisio-ohjelmia. Niissä tapauksissa, se on kuvata dramaattinen muodossa unohtamatta, kuka olet. Näin ollen ei ole aivan yhtä yksinkertaista. Se tapahtuu, kun osa aivoista joissa toiminto on hakea tallennettuja muistoja on vaarassa. Limbinen järjestelmä on alueella aivoissa että hallussaan kyseistä tehtävää. Se koostuu amygdala osien aivokuoren ja hippokampuksessa. Sen lisäksi muistista haku, tämä aivojen alueella toimii myös koordinoivana keskus tunteita ja motiivit sekä muutamia hormonitoimintaa valvontaa. Ihmiset, joilla muistinmenetys on huonosti limbisen järjestelmän. Kuitenkin ei olisi selvää muutosta keskittymiskyky, motivaatio, kieli, ja paikkatietojen toiminta koska nämä ominaisuudet mukaan muita aivojen osia.

On olemassa useita erilaisia ​​muistinmenetys ja runsas tapoja luokitella kunnon samoin. Se voidaan luokitella tyypin perusteella sairastuneiden muistia, joka perustuu alkuperään, joka perustuu aika ehto kestää jne Anterogradista ja taaksepäin muistinmenetys ovat vain kaksi niistä lukuisista muistinmenetys tyyppejä olemassa. Retrograde muistinmenetys on osallistuminen muistin menetys tapahtumia, ihmisiä, paikkoja, jne., Jotka olivat kohdanneet ja kokenut ennen muistinmenetys verotti potilaaseen. Anterogradinen muistinmenetys, toisaalta, liittyy kyvyttömyyttä muodostaa uusin muistoja tahansa lajikkeen jälkeen häiriö kehittynyt.

Olosuhteet ovat erittäin vakavia, vaikka ne eroavat vastaavasti. Rajut häiriöitä potilaan 'elämä voi tehdä erittäin vaikea normaalisti toimivat samalla tavalla henkilö on toiminut ennen tapaus. Kuten taaksepäin muistinmenetys, selvä muodot muistit voivat olla täysin vaikea saada. Henkilö ei välttämättä pysty tunnistaa joukko ihmisiä ja ei ole edes yhden muisti niistä, hän voi menettää joitakin keskeisiä taitoja kuten koodausta. joissakin tapauksissa henkilö ei ehkä pysty olemaan perehtynyt joitakin esineitä ja saattavat jopa olla heikosti tietoja heidän oma itsensä. Nämä tapaukset eivät yleensä esiinny, mutta ne voivat tapahtua.

Vuonna anterogradista amnesia, potilas voitti 't voi luoda uusia muistoja. Hän ehkä ei voi oppia taitoja, jotka eivät tunne häntä ennen tapaus, ja ehkä pysty muistamaan kokemuksia, jotka voivat tapahtua samana päivänä ja niin edelleen. Tämä saattaa antaa vaikutelman, joissa on vähemmän ongelmia kuin menettää yksi 'älyä henkilöllisyytensä ja muistoja yhdistysten. On kuitenkin traumaattinen koska se voi haitata jopa yksinkertainen päivittäin tehtäviä. Anterogradinen ja taaksepäin muistinmenetys voivat molemmat olla läsnä yhden yksilön mikä tekee siitä erittäin vaikea käsitellä.

Johdon Sekä anterogradista ja taaksepäin muistinmenetys on merkittävästi monimutkainen eikä sitä voida tiivistää. Häiriö tulee arvioida kaikista näkökulmista, ja johdon on otettava käyttöön samaa lähestymistapaa. Kotihoidon, oleellisinta on kärsivällisyyttä ja tukea, että perhe ja ystävät tarjota potilaalle.

Yhteenveto:1. Anterogradinen ja taaksepäin muistinmenetys ovat vain kaksi niistä lukuisista muistinmenetys tyyppejä olemassa.

2. Retrograde muistinmenetys on osallistuminen muistin menetys tapahtumia, ihmisiä, paikkoja, jne., Jotka olivat kohdanneet ja kokenut ennen muistinmenetys verotti potilaaseen. Anterogradista amnesiaa, toisaalta, liittyy puute kyky muodostaa uusin muistoja kaikki lajikkeet, kun häiriö on kehitetty.
3. Olosuhteet ovat erittäin vakavia ja ne eroavat sen mukaisesti.
4. perääntymiselle muistinmenetys, selvä muodot muistit voivat olla täysin vaikea saada. Vuonna anterogradista amnesia, potilas voitti 't voi luoda uusia muistoja.

5. Henkilö ei välttämättä pysty tunnistamaan joukko ihmisiä ja ei ole edes yhden muisti niistä; hän voi menettää joitakin keskeisiä taitoja kuten koodauksen taaksepäin muistinmenetys. Vuonna anterogradista muistinmenetys, hän ehkä ei voi oppia taitoja, jotka eivät tunne häntä ennen tapaus, ja ehkä pysty muistamaan kokemuksia, jotka voivat tapahtua samana päivänä ja niin edelleen.

6. Anterogradinen ja taaksepäin muistinmenetys voivat molemmat olla läsnä yhden yksilön mikä tekee siitä erittäin vaikea käsitellä.

7. hallinta sekä anterogradista ja taaksepäin muistinmenetys on merkittävästi monimutkainen eikä sitä voida tiivistää.