Ero bakteereita ja bakteeritGerms vs Bakteerit

Mikro-organismit ovat valtavia ja on monia luokituksia. Mikro-organismit tai mikrobit voidaan luokitella bakteerit, alkueläimet, virukset, sienet, arkkien, protists, planktonin, ja planarian. Nämä mikrobit voidaan tarkastella vain kautta mikroskoopilla. Nämä ovat erittäin minuutti. Ne voivat myös olla hyödyllisiä tai haitallisia ihmisille, eläimille, kasveille ja muiden eliöiden.

Suurimman osan ajasta, ihmiset käyttävät sanoja 'bakteereita' ja 'bakteerit' samaan aikaan. Suurimman osan ajasta, ihmiset pitävät nämä kaksi sanaa kuin vastaavia tai samankaltaisia. Jotkut ovat jopa sitä mieltä, että nämä sanat ovat vain synonyymi toisistaan. Mutta kaikki on väärin tai on väärinkäsityksiä nämä kaksi sanaa. Pyrkikäämme erotella mikrobeja ja bakteereita.

Bakteereita katsotaan haitallisiksi mikro-organismit, kun bakteerit on laaja luokitus mikro-organismin. Bakteereita tunnetaan yleisesti syyllisiä tai huonoja mikro-organismit, kun bakteerit voidaan luokitella hyvät bakteerit tai huonoja bakteereja. Tämä on yleensä eroa.

Bakteerit voivat luokitellaan haitallisiksi mikro-organismien tai huono mikrobit, kuten huonoja bakteereja, huono virukset, huono sienet, ja paha alkueläimet. Bakteerit ovat yksisoluisia organismeja, joka saa ruokansa ympäristöstään. Useimmat näistä hengissä ihmiskehossa. Nämä voivat kasvaa sisällä tai kehon ulkopuolella. Useimmat bakteerit aiheuttavat infektioita, kuten kipeä kurkku, korvatulehduksia, keuhkokuumetta, ja paljon muuta. Näitä voidaan hoitaa bakteerilääkkeet tai antibiootteja. Virukset ovat enemmän haitallisia mikrobit verrattuna bakteereihin. Nämä lisääntyvät ja lisääntymään. Sairauksista virukset aiheuttavat yleisesti ovat: aivokalvontulehdus, vesirokko, tuhkarokko, influenssa, ja HIV joka muuttuu AIDS. Näitä voidaan hoitaa viruslääkkeitä.Sienet, toisaalta, ovat pienempi paha muotoja mikrobeja. Useimmat sienet aiheuttaa iho-ongelmia, kuten sieni-infektiot. Nämä ovat yleensä kutina. Nämä mikrobit elävät kosteissa ja lämpimissä paikoissa. Interventioita varten nämä ovat sienilääkkeet. Alkueläimet ovat yksisoluisia organismeja. Nämä yleensä asettuvat suolistossa ja voivat aiheuttaa erilaisia ​​ongelmia, kuten ripuli, pahoinvointi, ja vatsakipua.

Bakteerit, toisaalta, voi olla hyvä tai huono. Ei kaikki bakteerit ovat haitallisia. Jotkut ovat hyödyllisiä. Suurin osa hyvien bakteerien asettua sisällä meidän vatsassa ja suolistossa. Yksi näistä ovat maitohappobakteerien. Tällaiset bakteerit ovat hyödyllisiä ihmisille, jotka puolestaan ​​ylläpitää homeostaasiin. Nämä bakteerit ovat myös hyödyllisiä rokotteita, jonka avulla tutkijat.

Yhteenveto:

1. Bakteerit katsotaan haitallisiksi mikro-organismit, kun bakteerit on laaja luokitus mikro-organismin.
2. Bakteerit ovat huonoja mikro-organismeja, kun taas bakteerit voidaan luokitella hyvä tai huono.