Ero Alocasia ja ColocasiaAlocasia vs Colocasia

Alocasia ja Colocasia, joka tunnetaan paremmin nimellä 'norsun korvat', kuuluu samaan perheeseen Araceae. Vaikka he kuuluvat samaan perheeseen, niillä on monia silmiinpistävää eroja.

Yksi tärkeimmistä eroista, että ihmiset eivät huomaa on ero ominaisuuksien lehtiä. Lehdet Alocasia nähdään seisomaan vaakasuunnassa. Kärjet oli askel ylöspäin. Lisäksi lehdet Alocasia on kiiltävä pinta ja niissä on laajennettu varsimukula.

Lehdet Colocasia nähdään painua alaspäin. Toisin Alocasia, lehtien kärki Colocasia osoittaa alaspäin. Varsimukula of Colocasia on vähemmän pyöristetty muoto.

Kun Alocasias kasvaa hyvin hyvin valutettu maaperän ja varjoisa paikoissa, Colocasia kasveja kasvaa enemmän auringon valoa ja laskeutuu runsaasti vettä. Toinen ero voidaan nähdä sijoittamista ruoti. Kun ruoti on Alocasia on kiinnitetty loveen, lehtiruodin vuonna Colocasia on kiinnitetty hieman alas lovi.

Toinen merkittävä ero voidaan nähdä naisten kukat kaksi tehdasta. Istukka on Alocasia kasvi on pohjapinta. Varsi ja munasarjat on liitetty tähän istukka pitkin sisä- pohja. Toisaalta, istukan Colocasia nähdään vieressä sisäpuolelle. Varsi ja munasarjat liittyvät istukan kautta sisätilojen puolin munasarja.

Voidaan myös erottamaan Alocasia ja Colocasia katsomalla mukula. Colocasia mukulat ovat porrastettuja, suuria ja turvonneet. Toisaalta, mukulat Alocasia ovat ohuita ja pidempään.Yhteenveto
Lehdet Alocasia nähdään seisomaan vaakasuunnassa. Lehdet Colocasia nähdään painua alaspäin.

Kärjet Alocasia lehdet oli askel ylöspäin. Toisin Alocasia, lehtien kärki Colocasia osoittaa alaspäin.

Kun ruoti on Alocasia on kiinnitetty loveen, lehtiruodin vuonna Colocasia on kiinnitetty hieman alas lovi.

Kun Alocasias kasvaa hyvin hyvin valutettu maaperän ja varjoisa paikoissa, Colocasia kasveja kasvaa enemmän auringon valoa ja laskeutuu runsaasti vettä.

Colocasia mukulat ovat porrastettuja, suuria ja turvonneet. Toisaalta, mukulat Alocasia ovat ohuita ja pidempään.