Ero Akne ja ihottumaAkne vs ekseema

Iho on suurin elin elimistössä. Tiesitkö että? Jotkut saattavat jo kuullut tämän ja se 's ei uusia heille mutta muut, joilla ei ole aavistustakaan tästä, se voisi olla uusi löytö. Iho on myös helpoimmin arvioidaan elin aikana lääkärintarkastuksia. Lääkärit ja lääkärit systemaattisesti ja järjestelmällisesti tutkia ihon merkkejä tulehduksesta, punoitus, mustelmat tai arkuus (kivulias tuntemukset kosketettaessa) vihjeitä mitään ongelmia, sekä ulkona että kehossa. tämän vuoksi meidän täytyy hoitaa meidän iho enemmän.

Iho on koko järjestelmän omaa. Sitä kutsutaan integumentary järjestelmään. Se koostuu 3 kerrosta, epidermaalinen kerros, ihon kerros, ja ihonalaisen kudoksen. Mitä näemme ulkopuolella, antaa meille meidän ihon väriä ja sävyä, on iho. Se on pohjimmiltaan koostuu ihosolujen jotka suojaavat, lohko, ja imevät joidenkin ravintoaineiden. Seuraava kerros on dermis. Se sisältää runsaasti verisuonia ja kipua reseptoreihin. Vaurio tämä kerros voi aiheuttaa kovaa kipua ja verenvuotoa. Lopuksi ihonalainen kerros sisältää rasvaa, joka auttaa eristäviä, varastoida energiaa, ja auttaa säilyttämään eheyden meidän iho.

Yleensä, iho-ongelmat tai olosuhteet ovat helposti nähtävissä ilman laitteita. Mustelmia tai punoitus voi ilmoittaa infektio orvaskeden tai ihon kerroksiin, sekä maininta vahinkoa taustalla elimissä. Kuitenkin joskus, on olemassa merkittäviä muutoksia, jotka helposti tapahtuvat ihossa, että me harvoin laiminlyödä, kunnes ne jo häiritse meitä. Näistä iho-ongelmat ovat akne ja ekseema, jotka ovat yhteisiä, vaikka ne ovat täysin erilaisia.

Ensinnäkin, akne pidetään yhteinen esiintyminen ja ihosairaus, että monet ihmiset ovat. Akne voidaan luonnehtia ei-tulehtuneet tai tulehtuneet pigmentations tai häiriöt normaaliin ihon väriä. Tämä johtuu siitä, on lohko hiukset loppuja tai follikkelia. Lian kerääntyä ja bakteerit viihtyvät. Jos interventio on tehty, se voi aiheuttaa arpia, pigmentti, tai jopa tulehdusta teennäinen.

Toisaalta, ekseema on pidettävä tulehdus epidermikerroksessa. Se ei vaikuta karvatupen loppuja vaan johtuu eri syistä. Ihottuma pidetään oire taustalla oleva sairaus ehto, joka aiheuttaa punoitusta, kuivumista, kutinaa tai arpeutuminen teennäinen. Se ei ole ihosairaus, vaan pikemminkin seurausta sairaustilan.Voit lukea lisää tästä lähtien vain perustiedot tässä annetaan.

Yhteenveto:

1. Iho on suurin elin elimistössä ja sisältää 3 kerrosta, jotka ovat iho, dermis, ja ihonalaisen.

2. Akne on ihosairaus, koska esto ja tartunnan follicle loppuja, mikä pigmentations.