Ero Närästys ja GerdNärästys vs GERD

Joskus voi olla kokenut erottuva polttava tunne rinnassa pian kun olet nauttinut erittäin runsas ateria. Tai ehkä kun belch jälkeen runsas iloksi tunnet ruokaa olet syönyt nousu jopa rintaan, ja sitten tuntisit palavan epämukavuutta. Epämukavuutta, että se tuo voisi olla todella tuskallista, että joskus voi myös virheellisesti ajatella, että olet matkalla sydänkohtaus. Mutta hyvin lyhyen aikaa, olet ehkä huomannut, että kipu on jo väistymässä ja haluat mieluummin ajatella, että se oli vain kyse närästystä tai ehkä GERD. Puolestaan ​​juuri anna sen kulkea ja laiminlyödä sitä. Joten mitä todella on närästystä tai GERD? Onko ero? No, varmasti on muutamia eroja nämä kaksi ehtoa, ja ehkä pitäisi tietää ne, jottei pidä sekoittaa kun kokea ne itse.

Närästys on polttava tunne, että ihmiset tuntevat yleisimmin syömisen jälkeen suuri määrä. Närästys tapahtuu yläosan ruoansulatuskanavan, joka erityisesti tapahtuu ylä- osien vatsan alaosaan rinnassa. Myös monissa yhteyksissä närästys voi mennä ylös kurkkuun. Ilmoittaminen närästys olisi polttava tunne alueilla edellä mainitut.

Tämä vaiva on aiheuttanut, kun virtaus happojen mahasta palaa ruokatorveen. Koska ruokatorveen ei ole suojaava lima kalvo, joka suojaa sitä hapan sisältö, toisin kuin mahalaukussa, on varmaa kipua tai epämukavuutta, kun hapoilla tai entsyymeillä mahasta virtaa takaisin ruokatorveen. Koska hapot ja entsyymit mahasta palata ruokatorveen, ulompi kerros ruokatorven ärsyyntyy ja puolestaan ​​voi turvota. Siellä kipu on tunnustettu, ja tämä on silloin, kun Gerd tulee pelata. Useimmat ihmiset ajattelevat, että närästys on edelleen sama kuin GERD kun itse asiassa, närästys on vain oire GERD.

GERD on lyhyt lääketieteellinen termi refluksitauti. GERD on todellinen sairaus, jossa virtaus takaisin happamien sisällön ja entsyymejä mahasta. Myös useimmiten virtauksen takaisin pääsisivät epätäydellisesti sulavaa ruokaa, joka on myös korkea happo ja entsyymi sisältöä. Kuten edellä on mainittu, närästys on vain oire GERD, ja GERD silti liittyy polttava tunne alkaen ylävatsan ylös rinnassa. Sen selkeyttämiseksi, närästys on polttava tunne rinnassa, kun GERD on todellinen ilmiö jossa happo virtaa takaisin ylös ruokatorven alueelle. Lisäksi voisimme harkita GERD koska runko on puuta ja närästys yhtenä juuret. GERD voi paitsi liittyä joilla oireita närästys, mutta se voi myös olla, että henkilö voisi kokea oireita, kuten, refluksiesofagiitti tai ehkä Palleatyrä. Mutta riippumatta siitä, onko teillä närästystä tai GERD, ota yhteyttä lääkäriin välittömästi päästä eroon epämukavuutta tuomat näitä ehtoja.YHTEENVETO:

1. Närästys on oire, kun GERD on sairaus.

2. Närästys on kipua GERD on flowback happoa alueille.