Ero Night Terrors ja painajaisiaNight Terrors vs Nightmares

On kiistatonta, että molemmat ovat epämiellyttäviä, mutta on eroa yön kauhut ja painajaisia. Suurin ero näiden kahden välillä liittyy vaiheeseen valveillaolon tai nukkua, että uhri on kun nämä unelmat tapahtuu.

Yö terrorin voi olla hyvin pelottava todistamaan, kun uhri näyttää olevan täysin hereillä. Kävely, huutaa, itkeä, ja jopa suorittamalla keskusteluja, voi esiintyä, kun uhri on itse asiassa vielä syvässä tilassa unen.

Painajaiset yleensä tapahtua kevyempi vaiheessa unta, ja vaikka ne saattavat aiheuttaa nukkua puhumisen, he usein herätä uhri ilman suurempia tapaus.

Painajaisia ​​rajoittuvat yleensä lasten ja teini. Hyvin harvat aikuiset ovat niitä, ja jos niitä on, ne ovat yleensä harvinaisia. Lapset voivat pitää niitä yöllä ja ei ole mitään muistikuvaa tapahtumista aamulla.

Painajaiset ovat kokeneet kuka tahansa, joka haaveilee. Aikuiset, lapset, ja jopa vauvoja, on osoitettu olevan vaikeaa unia. Nämä unet ovat yleensä mieleenpainuvia yksilön, ja voidaan keskustella aikana valveilla.

Vaisto herättää jonkun aikana painajainen yleensä hyödyttää. Herääminen joku aikana painajainen on usein varsin helppoa, koska uhri on yleensä REM-unen, ja on menossa kohti wakening muutenkin. Asema herättää jonkun yön aikana terrorin voi todella olla haitallista. Koska ei ole muistia tapahtuman, ja ei ole ymmärrystä siitä, että yhtäkkiä herännyt, lapsi voi itse löytää itsensä yhtäkkiä levoton jos olet onnistunut.

Painajaisia ​​arvellaan johtuvan eri syistä, mukaan lukien puute kehityksen hermoston. Painajaiset uskotaan johtua useista syistä, mutta useimmat voivat liittyä korostaa, että aivot yrittää työn kautta.

Painajaiset ovat normaali osa elämää, erityisesti tiettyinä aikoina stressiä, muutos, lääkitys kulutusta, tai raskaus. Painajaisia ​​tulisi tietoon on lastenlääkäri tai lääkäriin, jos he ovat yhä usein, tai jos ne näkyvät myöhemmin teini tai aikuinen vuotta.

Yö terrorin voi kestää yli tunnin, joka voi olla hyvin ahdistavaa kaikille, jotka on todistamassa tapahtumaa. Painajainen ei pitkäikäisiä, ja on yleensä ohi ajan minuutin, kun uhri alkaa herätä unesta.

Yhteenveto:1. yön kauhua ei valveillaolon.

2. Nightmares tapahtua kevyempi unen.

3. Ei ole muistia yön kauhua.

4. Nightmares voidaan muistaa ja kertoi.

5. Night kauhut ovat yleensä kokeneet lapset.

6. Painajaiset ovat kokeneet ketään.

7. Ei ole lohdullista, tai herääminen joku yön kauhua.

8. Nightmares voidaan lohdutuksesta.

9. Painajaisia ​​voi kestää yli tunnin.