Ero Obsession ja CompulsionObsession vs Compulsion

Molemmat termit liittyy häiriö; tämä voi antaa vaikutelman, että sekä pakkomielle ja pakkoa ovat samankaltaisia.

Pakkomielle on psyykkinen häiriö, johon viitataan toistuvia ideoita tai impulsseja henkilössä 'mielen. Vaikka suurin osa ajasta ideoita ja impulsseja mielessä merkitsisi halu, joka odottaa olla tyytyväisiä, on hetkiä, että näitä ajatuksia ja impulssit ovat toivottuja tekee kyseisen henkilön pakkomielle hieman henkisesti tasapainoton. impulssit ja ideat voivat olla pysyviä. vaikka henkilö pakkomielle ei halua ajatella erityisen pakkomielle, että hänellä on, ajatukset silti pitää pistäytyä hänen mielessään. Lisäksi henkilö pakkomielle voi olla vielä ongelmia, jos hän kieltäytyy ajatella, että tietty impulssin tai ajatus. Vaikka henkilö pakkomielle on kiireinen muiden puheita, tämä idea olisi vielä toistuisi, ja yleensä se häiritä ajattelua kyseisen henkilön.

Toisaalta, pakkoa on myös mielenterveyden häiriö. Kuitenkin, se on itse asiassa toimia. Vaikka pakkomielle aiheuttaisi impulsseja tai ajatuksia, pakkoa aiheuttaisi muuten. Henkilö, jolla on pakko toistaa tiettyä toimintaa, että hän on päähuomio. Tämä toistuva toiminta tulee sitten hieman päivittäinen rituaali henkilön kanssa pakkoa. Henkilö, jolla tämä häiriö ei koskaan lakkaa on halu tehdä tiettyä toimintaa, mikä tekee siitä toistuvia, ja sitten taas se tulee henkilö 's rituaali.

Henkilö jolla on pakkomielle olisi verrattavissa rikki ennätys levy. Vaikka henkilö kieltäytyy ajatella kyseisen pakkomielle, henkilö ei voi pysäyttää, koska se vain pitää tulossa takaisin. Lisäksi jos henkilö kieltäytyy ajatella, että tietty ajatus tai impulssi, henkilö olisi edelleen häiriintynyt mikä myös johtaa paljon monimutkaisempi mielenterveyden häiriö. Toisaalta, pakkoa olisi hyvin verrattavissa kone, joka on ohjelmoitu tekemään samaa asiaa yhä uudelleen ja uudelleen. Vaikka tämä kehottaa tekemään tiettyä toimintaa pakkoa olisi myös pysyviä, se eroaa pakkomielle koska pakkoa liittyy toimia.

Päinvastoin, pakkomielle voisi itse asiassa johtaa pakkoa. Henkilö, joka on kiinnittynyt nostamalla olisi varmasti pakkomielle. Esimerkiksi henkilö, joka on pakkoa on käsien pesu saattaa olla pakkomielle on puhdas. Siksi hän tekee kyseisen pakkoa. Tässä nimenomaisessa tapauksessa, on olemassa selkeä osoitus pakkomielle kautta pakkoa toiminut hoitaa henkilö.YHTEENVETO:

1. Obsession rajoittuu mielessä, kun pakkoa liittyy toimia.

2. pakkomielle liittyy pysyviä ajatuksia samalla pakkoa liittyy pysyviä toimia.