Ero Ilta ja iltapäiväIlta vs Iltapäivä

Man 's elämä pyörii ajan. Jokainen hetki hänen elämänsä on määritelty, kuinka hän käyttää aika, jonka hän on antanut. Siitä lähtien, kun hän herää aamulla siksi kunnes hän jää eläkkeelle illalla, hänen elämänsä on merkitty aika.

Aika on tärkeää moitteettoman toiminnan yhteiskunnassa ja maailmassa. Se on yksi seitsemästä olennainen fyysisiä määriä kansainvälisen mittayksikköjärjestelmän (SI) ja mitataan käyttämällä kellot.

Eri paikoissa kokea aikaero koska elliptinen Maan pyörii aurinkoa ja kääntyy sen akselin. Se on myös tämän vuoksi, että ihmiset hämmentyvät siitä mihin aikaan päivästä merkitsee aamulla, iltapäivällä, illalla, ja yöllä.

Aamu on aika, jolloin aurinko nousee, hetkeä, jolloin pimeys muuttuu valon, merkitty kynnyksellä uusi päivä. Se tulee sen jälkeen yön joka on aika, joka on merkitty pimeys, kun ihmiset levätä ja vetäytyä.

Iltapäivä määritellään kellonaika, joka on välillä keskipäivällä ja illalla. Se eroaa termi 'puolenpäivän jälkeen' tai 'post meridiem' (p.m.) Latinalaisessa jota käytetään 12-tunnin kello viitaten aika iltapäivästä keskiyöhön.Se tulee toinen klo 12.00 jälkeen o 'kellon keskipäivällä ja kestää noin 5:30-06:00 o' clock pm Sen pää on merkitty sulkeminen standardin työpäivä, kun ihmiset menevät kotiin töistä tai koulusta ja valmistautua illalliselle.

Ihmiset yleensä valmistella iltapala ja nukkumaanmenoa tänä aikana. Sunset virallisesti vahtimestarit loppuaan ja tasoittaa tietä illan joka on aika, jolloin ihmiset kokevat hitaan häipymisen valon.
'Ilta' määritellään kellonaika, joka on merkitty lasku päivänvalon. On välisenä iltapäivällä, joka on aika, jolloin aurinko alkaa asettaa, ja yö, joka on aika, jolloin useimmat ihmiset ovat heidän illallista ja nukkumaan mentäessä.

Alalla on hämärä tai hämärässä, kun valo hitaasti haalistuu tieltä pimeys mukana yön. Se havaitaan vähintään kaksi tuntia noin 5:30-06:00 o 'clock p.m. kun tavallinen työpäivä sulkeutuu, 8:00 o' clock illalla, kun ihmiset eläkkeelle päivä.

Yhteenveto:

1. Iltapäivä on kellonaika, joka tulee iltapäivän ja ennen ilta, kun ilta on kellonaika, joka tulee sen jälkeen iltapäivällä ja ennen yö.
2. iltapäivä 's pää on merkitty auringon joka merkitsee myös illan.
3. Iltapäivä tulee toinen klo 12.00 jälkeen o 'kellon keskipäivällä ja kestää 5:30-6:00 o' clock pm kun ilta alkaa 5:30-18:00 ja kestää noin 08:00 o 'clock pm