Ero nainen ja tyttöNainen vs Girl

On paljon puhetta sanojen 'nainen' ja 'tyttö.' Puhe ei ole kyse olemassa sekaannusta vaativille toisistaan, mutta se on itse asiassa enemmän siitä, miten kukin kulttuuriin tai erityyppisiä yhteiskunnissa tulkita kaksi kautta. Yhteenvetona, siellä 's myös subjektiivisuuden asian, joka tekee määritellään nainen ja tyttö hieman haastavampaa.

Kuitenkin useimmissa yhteiskunnissa, sana 'tyttö' liittyy usein naaras, joka on vielä kehitysvaiheessa. Epäkypsyydestä ei puhua fysikaalisten mutta enemmän henkistä ja emotionaalista aloilla. Siksi on melkein totta kaikissa tapauksissa, että tyttö on joku, joka ei vieläkään ole tai näyttää tiettyjä ominaisuuksia. Puute taito konfliktien ratkaisemisessa, se, että vastuu täyttämään aikuisten velvoitteita tai säilyttää vakaa työpaikka, ettei betonin elinikäisen prioriteetteja, ja jopa näytön liikaa emotionaalisuudesta ovat vain joitakin niistä monista piirteitä, jotka osoittavat tyttö . Joten niin kauan kuin naisten, joka on jo 18-vuotias tai vanhempi 's osoittavat positiivisia ominaisuuksia edellä mainittiin, niin todennäköisesti hän' s jo aikuinen nainen.

Monet myös rajoittaa tunnistaminen on tyttö niille naimaton naisia, jotka ovat 30 vuotias tai nuorempi. Näin suoraan antaa implisiittisesti, että kun nainen on jo yli 30 vuotta vanha, hän välittömästi katsottava naisen riippumatta, jos hän on naimisissa tai vielä yhden. Siten tämä antaa meille ikä määritelmää naisen ja mitä tyttö on. Mutta se voi hämmentää jotkut sillä vaikka nainen on alle 30-vuotias ja hän on jo naimisissa, monet tulisivat pitämään häntä naisena. Tämä tarkoittaa, että siviilisääty on suurempi perustan naiseuden verrattuna ikää.Yhteenvetona, juoksuaika on yleensä paras osoitus naiseuden. Seuraava indikaattori on siviilisääty, ja vähiten tärkeä määräävä tekijä lienee ikä. Monissa tapauksissa kaikki nämä tekijät pidetään yhtä tärkeitä, mutta näyttävät päällekkäin riippuen yhteiskunnan määritellään ehdot 'tyttö' ja 'nainen'.

Yhteenveto:

1. Nainen on joku, joka on emotionaalisesti ja henkisesti kypsä. Hän on myös parempi käsittelyssä ihmissuhteet ja on enemmän tunnetta kokonaisvastuu kuin tytöillä.
2. Nainen on joku, joka on jo naimisissa ja on ainakin täyttänyt 18 vuotta.