Ero TOEIC ja TOEFLTOEIC vs TOEFL

TOEIC ja TOEFL ovat testien arvioimiseksi Englanti kyky tai kyky ei-native Englanti-speaking ihmisiä. Nämä kaksi testit suoritetaan, jotta voidaan mitata lukeminen, kuuntelu, kirjoittaminen, ja puhuminen kyvyt.

TOEFL tai Testaus Englanti vieraana kielenä, on yksi yleisesti hyväksytty testit kaikkialla maailmassa ei ole syntyperäinen Englanti puhuvien. Useimmat yliopistot ja korkeakoulut käyttävät TOEFL arvioida kykyä ei-äidinkielenään Englanti-speaking ehdokas, joka haluaa saada kirjoilla.

TOEIC tai Testaus Englanti for International Communication, käytetään pääasiassa yritysten ja teollisuuden taloja, oppilaitokset, ja hallitusten arviointiin Englanti taitoja ei-äidinkielenään Englanti-kaiuttimet ennen niiden vuokrattu tai palvelukseen. Työnhakijoita lähinnä tehdä testin, joka on arvioitaessa Englanti taito.

TOEFL Testi koostuu neljästä osasta: kirjoittaminen, lukeminen, puhuminen ja kuuntelu. Testi kestää noin 4. 5 tuntia, ja tulokset perustuvat asteikolla 0 120. Toisaalta, TOEIC testi kestää noin 2. 5 tuntia, ja tulokset perustuvat asteikolla 100-450. TOEIC on kaksi osiota, joissa ensimmäisessä osassa mittaus- käsittelyssä ja kuuntelutaito ja toinen jakso mittaus- puhumista ja kirjoittamista taitoja.TOEFL on pääasiassa suunniteltu mittaamaan henkilön 'kyky tai taitoja kommunikoida tehokkaasti Englanti luokkahuoneessa asetuksia. Niinpä TOEFL pääasiassa ottamista korkeakouluissa ja yliopistoissa. Päinvastoin, TOEIC on suunniteltu pääasiassa työpaikalla. Tämä testi ei ole kovin yhteinen etsiessään pääsyä yliopistojen ja korkeakoulujen. korkeakoulut ja yliopistot haluavat ehdokkaiden tuottaa TOEFL arkki taas työnantajat haluavat TOEIC pisteet arkki.

Yhteenveto:

1. TOEFL tai Testaus Englanti vieraana kielenä, on yksi yleisesti hyväksytty testit kaikkialla maailmassa ei ole syntyperäinen Englanti puhuvien.
2. TOEIC tai Testaus Englanti for International Communication, käytetään pääasiassa yritysten ja teollisuuden taloja, oppilaitokset, ja hallitusten arviointiin Englanti taitoja ei-äidinkielenään Englanti-kaiuttimet ennen niiden vuokrattu tai palvelukseen.
3. TOEFL-testi koostuu neljästä osasta: kirjoittaminen, lukeminen, puhuminen ja kuuntelu. Testi kestää noin 4. 5 tuntia, ja tulokset perustuvat asteikolla 0 120. Toisaalta, TOEIC testi kestää noin 2. 5 tuntia ja tulokset perustuvat asteikolla 100-450.