Ero Anger ja RageAnger vs Rage

Vihaa ja raivoa liittyvät toisiinsa ja useimmat ihmiset eivät löydä mitään kovia ero näiden kahden välillä. Sekä viha ja raivo ovat emotionaalisia purkauksia.

Viha on tunne tai tunteet, että henkilö on, kun loukkaantumista tai vääryyttä. Rage voidaan katsoa olevan kanteen vastatoimenpiteistä vihaa, että henkilö on. Rage on tilanne silloin, kun henkilö ei pysty käsittelemään vihansa asianmukaisella tavalla.

Viha on tunne, että jokainen tulee koko. Se on vain tunne kuin onnea tai surua. Toisaalta, Rage on äärimmäinen ilmaus vihaa.

Viha on tunne, että henkilö on vain hetken tai päivä eniten. Jos tämä tunne jatkuu pidempään, niin se on rage. Vihassa ei ole verta vuodatettiin mutta raivo voi johtaa veren irtoa.Se voidaan myös nähdä, että viha pidetään terve, kun taas raivo ei pidetä terveitä. Tämä tarkoittaa, että henkilö, joka on vihainen on valtuudet valvoa tunteita. Mutta henkilö, jolla rage ei voi vaikuttaa niiden tunteita ja se voi olla joskus tuhoisia.

Jotkut ihmiset sanovat, että rage liittyy elementti viha mutta viha ei ole ripaus raivoa. Toisin kuin viha, raivo on monivaiheinen sekoitus pelkoa, epätoivoa vihaa ja paniikkia.

On myös mahdollista, että ihmiset rage unohtaa, mitä he sanovat ja tekevät. Mutta vihainen ihminen tietää, mitä hän tekee ja sanoo. Toisin kuin viha, raivo on täydellinen sähkökatkos ajatuksia.

Yhteenveto

Viha on tunne tai tunteet, että henkilö on, kun loukkaantumista tai vääryyttä. Rage voidaan katsoa olevan kanteen vastatoimenpiteistä vihaa, että henkilö on.

Rage on äärimmäinen ilmaus vihaa.

Vihassa, ei verenvuodatusta, mutta raivo voi johtaa veren irtoa.

Viha pidetään terve taas raivo ei pidetä terveitä.

Henkilö, joka on vihainen on valtuudet valvoa tunteita. Mutta henkilö, jolla rage ei hallita tunteita ja se voi olla joskus tuhoisia.

Toisin kuin viha, raivo on täydellinen sähkökatkos ajatuksia.