Ero Ego ja SelfEgo vs Self

Kun on sisäisiä kysymyksiä, se vaikuttaa niin, että teet päätöksiä melkein kaikki elämässä; pitäisi itse voittaa ego '' vai pitäisikö sen olla toisinpäin? Se todella riippuu tilanteesta, mutta se on hyvä pystyä erottamaan yhden näkökohdan toisesta.

Ensinnäkin, puhukaamme yksi 's itse. Tämä tarkoittaa käytännössä tarkoittaa korkeamman itse' 'osanne joka on yhdistetty Jumalaan, maailmankaikkeuteen, luonteesta tai muodosta riippumatta korkeampien ollessa johon uskot. Your' itse 'voi olla laaja termi, mutta se tarkoittaa yleensä henkilö 's sielu ja keskus. Kun menet syvälle itseesi ja olet edessään hankala tilanne, että itse todella tietää oikein. Ehkä ainoa kerta, tulet kohtaamaan ongelmia teidän 'itse' on, kun itse epäilyksiä esiintyy, tai jos joitakin negatiivisia tunteita hallitsee mitä tiedät 're pitäisi tehdä.

Miten yksi 's ego? Jos itse on varmistettu ja hiljainen, ego on kovaa ja itseriittoinen. Egosi todella uskoo, että olet tärkeämpi kuin joku muu. Se on sinun ego' 'ei itse' ', joka vaatii jatkuvasti hyväksyntää joku muu. It 's että tunne, joka aina tarvitsee validointi, tyydytys, ja on aina tarvitsevat huomiota. Lopussa päivän, ego on kyse tavasta, jolla te vertaa itseäsi muihin.

Pohjimmiltaan itse voitaisiin rinnastaa itsetunto ja ego voidaan katsoa johtuvan alentavaan käyttäytymistä. Let 's sanoa, että olet ruokailua ravintolassa, ja olet odottanut henkilökunta antaa sinulle pöydän. Egosi että epäitsekäs vaisto haukkua tilauksia tarjoilija, samalla kun itse, tai itsetunto, on mitä voit tulla kunnioittava kaikille joiden kanssa olet yhteyttä. Kärsimättömyys omahyväisyys '' nämä ehdot liittyvät yleensä ego, kun taas itsetunto ja itsevarmuus on, että jotain, joka on kehitetty yhdessä 's self.Yhteenveto:

1. Itse on, että osa teistä, joka on yhdistetty korkeampaan olento, kun ego on mielessä itsensä tärkeää, että teillä on, kun vertaa itseäsi muihin.

2. Itse on jotain tyypillisesti liittyy positiivisia tunteita, kun ego johtuu negatiivisia tunteita.