Ero Lukusuunnitelma ja OpetussuunnitelmaOppimäärä vs Opetussuunnitelma

Koulutus on teko aikuiselämään ja hankkia tietoa. Vuonna enemmän teknisiä termejä, se on prosessi, jossa yhteiskunta kulkee kertynyt tiedot, arvot ja taidot edelleen yhden sukupolven. Tämä prosessi kehittää päättelyn, älyn ja oikeus yksilön. Sana 'koulutus' tulee latinan sanasta 'Educare', joka tarkoittaa 'tuoda esille.' Tämä sana liittyy myös sanan 'Educere', joka tarkoittaa 'out' ja 'ducere', joka tarkoittaa 'lyijyä.' Koulutukseen, opettaja on se, joka ohjaa koulutuksen opiskelijoiden, joka tarjoaa koulutusta heille. Prosessi Koulutuksen alkaa opetussuunnitelmaan.

Opetussuunnitelma on joukko kursseja, joka esittelee niiden sisältöä; ne tarjoavat koulut ja yliopistot. Se on peräisin latinan sanasta 'rata.' Tarkoitetaan tässä ravirata ei ole yhden kappaleen kilpailu vaan kirjaa toimia ja kokemuksia, jotka ohjaavat yksilön henkistä, toiminnallisia ja eettisen kasvun. Opetussuunnitelma säädetään järjestelmän päämäärien ja toimii dokumentoitu opas opettajia ymmärtämään standardien opiskelija ja tarkastella vaatimukset saavuttaa lopussa niiden kehitysvaiheessa. Historiallinen käsitys opetussuunnitelman tuli John Franklin Bobbitt. Bobbitt on myös yliopiston professori ja kirjailija. Hän kirjoitti kirjan nimeltä 'Curriculum' selittää, että opetussuunnitelman idea aikana tekoja ja kokemuksia, jotka ohjaavat lapsia tulossa aikuisia ja luoda täysikasvuisilta yhteiskunnassa. Hän sanoi myös, että kertyvät nämä teot ja kokemukset eivät rajoitu ainoastaan ​​kouluun. Ne voivat myös saada sen ulkopuolella. Näihin kuuluvat myös niitä kokemuksia, joita saadaan suunnittelematon ja undirected toimia. Bobbitt myös määritelty opetussuunnitelmaa ihanteellisena. Vaikka on olemassa joitakin näkemyksiä, jotka hylkäävät Bobbitt 's postulates, he silti säilyttää perusajatus opetussuunnitelman ja että kokemuksia toimia kurssin muotoiluun ihmisen osaksi henkilö.

Vuonna muodollista koulutusta, opetussuunnitelman näyttää erilaisia ​​kursseista. Sieltä opiskelija valitsee aiheet, tutkittava, ja ne toimivat myös oppimisen ohjelma. Ominaisuudet opetussuunnitelman myös kurssin tavoitteista ja niiden määritelmät yleensä toimitetaan kautta oppimistuloksia ja arviointi strategioita. Nämä tekijät on ryhmitelty ja merkitty yksikköä. Opetussuunnitelman suunnittelu mahdollistaa myös opiskelijan nähdä edellytyksiä kunkin kurssin, joka voidaan täyttää tietyt edellytykset täyttäviä, kuten ottaen erityisesti kursseja, työkokemuksen, ja tutkimukset. Opetussuunnitelman myös olemassa. Sitä käsitellään keskustassa opintojen ja määritellään pakolliseksi opiskelijoille.Opetussuunnitelma on usein fuusioitunut oppimäärän. Lukujärjestys on hahmotelma kuuluvista aiheista kurssin ja näyttää yhteenvedon näistä aiheista. Toisin opetussuunnitelma, oppikurssin on kuvaileva. Ne määritellään kokeeseen aluksella tai asetellaan professori, joka on vastuussa laatuun kurssin. Ne toimivat varmistaen välinen ymmärrys professorit ja opiskelijat, joten siellä on vähemmän sekaannusta politiikkaa kurssin. Lukujärjestys myös asettaa odotuksia materiaalin, joka on oppinut, käyttäytyminen näytetään, kun sisällä luokan, ja panostettava kurssin.

Yhteenveto:

1. Koulutus on teko jakamisen ja kerätä tietoja. Society kulkee kertynyt tiedot, arvot ja taidot edelleen yhden sukupolven on se kehittää.
2. Ensimmäinen vaihe koulutuksen alkaa opetussuunnitelmaan. Opetussuunnitelma on joukko kursseja, jotka määritellään myös niiden sisällön. Sitä pidetään ohjaileva ja on yleisempää verrattuna oppimäärän.