Ero Ympäristö ja EcosystemYmpäristö vs Ecosystem

Sanat 'ympäristö' ja 'ekosysteemin' usein on sekoitettavissa keskenään. Monet samaa mieltä, että ne ovat yksi ja sama. Itse asiassa monet viittaukset ja luettavaa käyttää niitä samassa merkityksessä. Kuitenkin tieteellisessä mielessä on itse asiassa hyvin ohut viiva, joka asettaa ero näiden kahden toisiinsa käsitteitä.

Kun puhutaan ekosysteemin, pidätte alue, joka on usein välistä vuorovaikutusta eläinten, kasvien, mikro-organismien ja niiden välittömässä ympäristössä. Vuorovaikutus on yleensä harmoninen luoden tasapaino. On olemassa monenlaisia ​​ekosysteemien tänään, ja yksi epäonnistuu, jos Littlest epävakauden saavutetaan. Sen tasapaino nähdään monimutkainen järjestelmä koostuu oikean määrän eläviä organismeja, elintarvikehuolto, asuttava suojien, saalistajien, sairauden ja luonnossa esiintyviä ilmiöitä, kuten tulipaloja ja muita katastrofeja. Lisäksi organismit ekosysteemissä on omat roolit osallistua. Siksi ekosysteemin on yhteisö, joka on hyvin määritelty, koska sen ympäristöstä.

Sitä vastoin termi 'ympäristö' kuvailee alue, että useimmat meistä ovat tottuneet tai tuntevat. Se viittaa oikeastaan ​​kaiken ympärilläsi, joilla voi olla vaikutusta siihen, miten asut. Kun puhutaan ympäristöstä, tavanomainen konnotaatio on fyysinen näkökohta ympäristöön, joka on todella totta, että termi. Jokainen vahinko- edellytyksiin tai olosuhteisiin voidaan sisällyttää myös osaksi ympäristöä.Sekaannus tehostetaan koska mainonnan, markkinoinnin ja muiden teollisuudenalojen käyttää termiä 'ympäristö' yleisemmin, kun termi 'ekosysteemin' olisi pitänyt sopivampi termi käyttää. Esimerkiksi yhteinen iskulause 'pelastaa ympäristömme', tämä viittaa oikeastaan ​​ekosysteemille, kun pyydetään säilyttämään yhteisö elämän muotoja että runsaasti tiettyyn maantieteelliseen sijaintiin C paitsi fyysiseen ympäristöön.

Yhteenveto:

1. ympäristö tarkoittaa ympäristöstä missä asut tai jossa voi elää.
2. ekosysteemi on enemmän erityisesti vuorovaikutuksia ympäristön ja eliöiden, jotka asuvat sen sisällä. Se on verrattavissa yhteisön, joka toimii yhtenä yksikkönä.
3. Vaikka teknisesti virheellinen, kun käytetään joissakin lauseita, termi 'ympäristö' on yleisesti käytetty, koska se on helpompi ymmärtää suurin määrä ihmisiä.