Ero keskittyminen ja meditaatioPitoisuus vs Meditaatio

Pitoisuus ja meditaatio ovat kaksi henkinen valtioiden mielessä usein sekoittaa keskenään. Todellisuudessa molemmat valtiot ovat hyvin erilaisia.

Pitoisuus on mielentila, jossa ihminen 'mieli keskittyy tai muistuttaa kaikkia huomionsa tietyn objektin, tavoite, tai hyödyksi. Sana on myös sovelluksen teko ja prosessi jolla on tämä erityinen mielentila. Pitoisuus on vastakohta vaeltava tai epätarkan mielessä. tässä mielentila, siellä on osa ohjaus, suunta, tulee, päättäväisyyttä, ja toimintaa tässä tilassa. pitoisuus sallii fokusoitu tai rajoitettu toiminta tai aktiivisuutta tiettyä tarkoitusta tai vaikutus . Se voi liittyä mielenterveyden visualisoinnin, tahtoa, ja toistuva lausunta.

Pitoisuus perustuu itsehillinnän ja mielen keskittyen. Se edellyttää yleensä pitkäaikaista keskittymistä ja tietoisuus mielen. Siihen liittyy sisäistä maailmaa (henkilö 'mielen) ja ulkomaailman (henkilö' s ympäristö). Toinen tekijä pitoisuus on, että se jossain määrin kattaa menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden. Pitoisuus on yhdistetty aikaisemmin, koska se on seurausta tapahtuman. Vaikka esillä viittaa toisaalta itse keskittymistä ja tulevaisuuden, on haluttu vaikutus tai vaikutus tekemästä teko keskittyy.

Teko keskittymällä on teko keskittyminen objektin. Myös raja pitoisuuden. Se on alku ja valmiin vaiheessa. Usein keskittyminen aiheuttaa uupumusta ja turhautumista, varsinkin jos haluttu vaikutus ei saavuteta.Toisaalta, meditaatio on myös mielentila. Meditaatio on usein vastakohta keskittymistä. Luonne meditaatio ei ole epätarkka ajatellen, mutta siisti mieli. Toisin pitoisuus on vähemmän tai ei ollenkaan aivojen toimintaa suoritettaessa tätä toimintoa.

Meditaatio ei vaadi valvontaa, tahtoa, tai suuntaa. Meditatiivinen mieli tarjoaa enemmän vapautta ja vähemmän rajoituksia. Vaikka keskittynyt mieli voi johtaa meditaatio, sovittelu itse on vähemmän rasitteita mieleen. Tila meditaation keskittyy esillä joka on toimi itse. Tavoitteena meditaatio on saavuttaa itsensä toteuttamisen, pitkittynyt tietoisuus, eikä hallita tai haluttu vaikutus.

Sen sijaan, että keskitytään mielen, meditaatio avaa mielen ihmisen 's sisäisessä maailmassa. Ympäristö meditaatio on käytännössä olematon. Se on usein funktio saavuttaa sisäinen rauha tai rauhallinen.

Yhteenveto:
1. Sekä keskittyminen ja meditaatio ovat kaksi kuvauksia tietylle psyykkinen. Molemmat toimet voivat johtaa liittyviä ja saada suuntaa tai tarkoitusta.
2. Yksinkertaisesti sanottuna, pitoisuus on teko saavuttaa keskittynyt mieli. Toisaalta, meditaatio on teko saavuttaa siisti mieli. Mitä tulee prosessin, keskittymä voi johtaa meditaatiota.
2. Pitoisuus vaatii valvontaa, itsetuntemusta, ja tahdon taas meditaatio vain edellyttää jatkuvaa tietoisuutta. Pitoisuus voi johtaa itse keskittynyt ja itsensä hillitsevä mielessä, kun sovittelu tuo itsensä toteuttaminen ammattilaiselle.
4. Meditaatio vaatii vähemmän tai ei ollenkaan aivojen toimintaa, kun taas keskittyminen voi vaatia erilaisia ​​mielenterveyden harjoituksia, kuten keskittyen, visualisointi, ja toistuva lausunta.
5. Pitoisuus liittyy usein sisempi maailmaan (henkilö 'mielen) ja ulkomaailman (henkilö' s ympäristö). Toisaalta, sovittelu keskittyy vain henkilö 's sisäisessä maailmassa.
6. sovittelu, hänen on lähes tietoisuus toiminnan; välin, keskittyminen edellyttää henkilö on hieman tajunnan tekemään henkistä toimintaa.
7. Pitoisuus voi aiheuttaa henkistä väsymystä tai väsymys johtuu ponnistelujen ja toimien aikana tässä vaiheessa. Toisaalta, meditaatio on mielen helpotusta.