Ero Achievement ja soveltuvuustestejäSaavutus vs soveltuvuustestejä

Koulutuspoliittisten ottaen testejä on ollut elämäntapa opiskelijoille, jotka ovat vielä opiskelee kouluissa. On olemassa monia erityyppisiä testejä, arvioida eri vahvuudet tai heikkoudet opiskelija. Usein ne on otettu mittaamaan psykologinen, looginen, ja yleistä tietoa opiskelija. Jotkut enemmän suosittu Testausmuodot hallinnoi nykyään ovat saavuttamista ja kelpoisuuskokeita. Mutta miten nämä testit eroavat toisistaan?

Mitata yksi 'kyky tai kyky oppia, kelpoisuuskoe on sopivin koe muodossa annettavaksi. Kun tällainen testi auttaa arvioijia, vanhemmat ja opettajat ennustaa miten tietty oppilas todennäköisesti oikeudenmukainen koulussa. Koska luonne tämä tentti, siellä 'on oikeastaan ​​ole tarvetta tutkia tai valmistautua, koska et' t ole mitään erityisiä keinoja opiskella soveltuvuustestin arviointia. on kuitenkin olemassa joitakin tekniikoita, jotka voivat auttaa opiskelijaa saamaan parempia tuloksia soveltuvuustestin tentti. Nämä ovat seuraavat:

o edistää tai rohkaista käsittelyssä lapselle tai opiskelija

o keskustella hänen aiheista, jotka ovat kallistumassa enemmän ajankohtaisista tapahtumista

o on Sanakirjoja helposti saatavilla lapselle tai opiskelija pikaopas joidenkin äskettäin kohdannut sanoja tai termejä.o Vie häntä taidegalleriat, museot, kirjastot ja muut rikastaa sijainteja alueella.

Kääntäen, saavutus testit ovat hyvin erilaisia ​​siinä mielessä, että nämä kokeet on toteutettu kuinka laaja mitä lapsi tai opiskelija on jo oppinut. Tältä osin taidot ja nykyinen tietämys tuttuja ja triviaali aiheesta, joista todennäköisimmin keskusteltu aiemmin, voidaan kaikki sisällyttää. Tämäntyyppinen testi on luultavasti yleisimmin käytetty testi muodossa koulussa, koska lähes kaikki mittaavat tietoa siitä, mitä oppilaat ovat oppineet oppitunnin ovat saavutus kokeita kuin kokeet on, alustavia kokeita, välikoetta ja jopa loppukokeisiin.

Kun otetaan saavutus testejä, opiskelijan tulee ensin jonkin aikaa virkistää hänen muistinsa ja tutkimus. Toistuva ja laatu arvion voi auttaa opiskelijaa saada suurempi arvosanat saavutus tentit.

Kaiken kaikkiaan:

1. Kelpoisuustestit käytetään ennustamaan opiskelijan 's todennäköisyys siirtää tai esiintymään koulussa taas saavutus testit ovat ne, jotka mittaavat mitä opiskelija on jo oppinut yleisesti