Ero HenkilökunnalleTiedekunta vs Henkilökunta

Lukutaito on aina katsottu välttämättömäksi käynnistämään maassa kohti edistystä. Siihen liittyy henkilön kykyjen käyttää puhutun ja kirjoitetun kielen, ymmärrystä ja numeroiden käytöstä, ilmaisua ideoiden, ratkaiseminen ongelmia, ja soveltaa näitä kykyjä hänen day-to-day elämään.

Se opetetaan kouluissa, joissa perehdytään eri aiheista ohjauksessa opettajien. Koulut ovat virallisia oppilaitoksia jossa opiskelijat opetetaan alkaen alimmalla tasolla, kun ne ovat vielä hyvin nuoria ja eteneminen toisen asteen koulutukseen ja korkea-asteelle. Se työllistää paitsi opettajien vaan myös muita ihmisiä, jotka auttavat ylläpitämään ja pitää se hyvässä järjestyksessä ja järjestyksessä. Eri ihmiset luokitellaan eri tehtävissä koulussa. Sen lisäksi tiedekunnan tai opettajien on myös hallintohenkilöstöä.

'Faculty' määritellään ryhmänä tai ihmismäärän, erityisesti opettajat, professorit ja luennoitsijat joilla on yhteinen velvollisuus tai velvoite, joka opettaa tietyllä koulussa tai opetustarkoituksiin. Toisin sanoen, ne ovat akateemisen henkilöstön koulu. Tiedekunta on opetushenkilöstön opetustarkoituksiin. Ne ovat erikoistuneet kenttiä kunkin jäsenen tiedekunnan opetuksen eri kohteeseen. Ne ovat niitä, jotka tutkimuksen ja jakaa tietojaan oppilaiden kanssa.
Tiedekunnan jäsenet voivat olla eri akateemisen riveissä opettajilta professorit lääkäreille erityisiä opintoalojen. Tutkijat ja tutkijat ovat myös osa koulun 's tiedekunnan. Niillä on erittäin tärkeä rooli koulutusjärjestelmässä.
Henkilökunta, toisaalta, on määritelty ryhmä ihmisiä, jotka työskentelevät laitoksesta, jossa hallinnolliset tehtävät, kuten toimisto-, myynti-, ja Executive. Se sisältää myös ne, jotka työskentelevät valvonta-, huolto-, ja muita toimintoja perustamalla. Henkilökunta on koulu koostuu yleensä työntekijöiden monipuolista koulutustausta ja vastuut kanssa korkeimmalla tasolla ollessa ylläpitäjät, jotka hallita koko järjestelmää. Niitä apunaan nuorempi henkilökunta, jotka ovat halukkaita seuraamaan tilauksensa ja auttaa tekemään työnsä helpompaa ja tehokkaampaa.Henkilökunta on koulussa yleensä saapua aikaisemmin kuin tiedekunnan, ja ne ovat säännöllisen työajan verrattuna tiedekunnan jäseniä. Jotkut tiedekunnan jäsenet, varsinkin ne, jotka ovat jo erottaa niiden työpaikkoja, maksetaan korkeampia palkkoja ja nauttia enemmän hyötyä kuin henkilöstön.
Yhteenveto:

1. 'Faculty' on opetus tai akateemisen henkilöstön koulun tai koulutusjärjestelmä kun 'henkilökunta' on hallintohenkilöstö koulu.
2. Tiedekunta on ryhmä kasvattajia, kuten opettajat, professorit, lääkärit, tutkijat ja tutkijoita, jotka välittää tietojaan opiskelijoille, kun henkilökunta on ryhmä ihmisiä monipuolista koulutustausta, jotka toimivat apulaiset, kunnossapito ja turvallisuus miehistön, ja muut toiminnot.
3. Tiedekunta voi olla epäsäännölliset työajat, kun henkilökunnan jäsenet ovat säännöllisen työajan missä niitä tarvitaan ilmoittaa työtä aikaisemmin.