Ero velipuoli ja velipuoliVelipuoli vs velipuoli

Vanhemmuus asiat yleensä keskitytään avioeroon Avioparin ja selvitti tilanteen lapsille. Lapset ovat harvoin avoimesti ajatukseen vanhempien johtavien erillinen elämää, paljon enemmän huomiota siihen, että niiden oikeesti uudelleen naimisiin.

Useimmat vanhemmat kuitenkin, saalis itse loukkuun tahmea tilanne, kun otetaan käyttöön velipuoli tai sisko lapsensa. Puolelta lapset, mikään ei olisi tuskallista kuin tietäen, että ne olisi jakamaan tietoon niiden ihmisiä henkilöitä, jotka eivät edes samaa geenien kanssa.

Lapset myös taipumus kapinoida kun he ovat saamassa puoli sisaruksia kumppaneiden kanssa heidän vanhempansa, jotka eivät ole edes tervetullut omassa pikku maailman ensimmäinen paikka. Tässä on lastenpsykologilla ovat käteviä. Ne ehkä selittää tilannetta lasten ja antaa helposti heidän psyykkistä ja emotionaalista kipua. Toisaalta vanhemmat voivat itse tehdä työtä niin kauan kuin he tietävät oikeat sanat sanoa.

Käyttöön uuden perheenjäsenen olisi kova, mutta se voi yhtä hyvin alkaa keskustella kevyemmällä tilanteen. Ottaa velipuoli, yksi, voidaan kääntää ottaa uusi leikkikaveri sisälle taloon. Ottaa velipuoli, toisaalta, voi yhtä hyvin kiristä side lapset ja heidän 'uudet vanhemmat.'

On tärkeää saada heidät tuntemaan turvallinen, ja on tärkeää, että vanhemmat Don 't sekoittaa lapset tuntemalla ero velipuoli ja velipuoli.
Nämä kaksi voivat olla eri tason vaikutus lasten joten on tärkeää tehdä ero ensin. Velipuoli on lapsi 'uuden emo' hänen ex-kumppani. Puolen veli, toisaalta, on sisarus jakaa yhteisen konserniyhtiön.Yksinkertaisesti sanottuna, velipuoli on veren suhteellinen kun velipuoli on poika isäpuoli.
Useimmissa tilanteissa, se kestää eri tapoja tehdä lapsia hyväksymään velipuoli ja velipuoli. Vanhemmat käyttöön velipuoli pitäisi ensin kertoa tarinoita siitä, kuinka hauskaa se on saada veli lapsi 'iän. Tämä voi olla erityisen tehokas ennalta tai gradeschoolers. Sitten hitaasti, vanhemmat voivat kertoa heille tarinoita tästä pieni lapsi, joka voi olla hyvä leikkikaveri ja kumppani. Varmista korostaa, että niillä on samat intressit peleissä ja muita toimenpiteitä, kuten koripallo.
Toisaalta, vanhemmat suunnittelevat ilmoittaa odotettu saapumisesta velipuoli pitäisi ottaa erilaisia ​​toimenpiteitä. Puhuminen lapset vakava, mutta hauska ja kevyt tapa voi olla hyvä lähestymistapa. Antaen heille ymmärtää, että saapuminen uusi vauva talossa uskaltaisi 't tee mitään eroa. On tärkeää vakuuttaa heille, että huomiota ne saavat olisi silti sama ja koettu muuttumattomana.

Vanhempien sitten pitäisi odottaa erilaisia ​​reaktioita lapsilta kuhunkin tilanteeseen. Lapset ovat usein avoimempia ajatukseen velipuoli koska 'instant leikkikaveri idea.' Joissakin tapauksissa lapset olisi innoissaan saada kumppani sisälle taloon, varsinkin kun he 'uudelleen ainoa lapsi. Psychology viisasta, asiantuntijat spekuloida, että lapset tervetulleita velipuoli enemmän, koska vaikutelman heikko sidos niiden ihmiset ja' uudet vanhemmat.'

Kun vanhemmat käyttöön uusi vauva, kuitenkin, lapset tuntuisi uhkasi vanhempiensa varastettu heidän 'uusia perheitä.' Uusi vauva täydentäisi perheen kuvan, ja lapset olisi vaikutelma jää jälkeen. Kaikki nämä seikat on hyvin ajatellut aikuisten asetettaessa ero velipuoli ja velipuoli.

Yhteenveto:

1. velipuoli ja velipuoli on ylimääräinen perheenjäsen.
2. velipuoli on lapsi 'uuden emo' kun velipuoli jälkeläinen vanhemman ja uuden kumppanin.