Ero Telling ja kielimistäKertominen ja kielimistä

Ero kertoo ja kielimistä on hyvin sekava. Ei vain pienten lasten hämmentyä siitä mitä heidän pitäisi kertoa, mutta myös tehdä aikuisia.
Ensinnäkin, kertoo aktiivinen toimenpide ja olisi edistettävä. 'Telling' voidaan määritellä teko suojautua tai muille. Se tapahtuu tarkoituksenaan suojella joku fyysisesti tai psykologisesti; kun taas 'kielimistä' voidaan määritellä puhuminen, joka on vapaa. Sitä ei tehdä tarkoituksenaan suojella, mutta se on keskittynyt paljastamaan salaisuuksia muille tai juoruilua.
Miksi ihmiset kertovat tai Tattle?

Tietyt syyt tunnistettiin siitä, miksi ihmiset kertovat tai tattle. Nähtiin, että lapset kertovat, koska he kokevat, että heitä loukkaantunut fyysisesti tai psyykkisesti ja tarvitsevat apua vanhimmat koska ne voivat 't käsitellä sitä itse. Toiseksi, he kertovat koska he yrittivät ratkaista ongelmaa, mutta ei voinut tehdä sitä itse. Kolmanneksi , joku tai henkilö itse myös sattua, jos kukaan ei puuttunut. kuitenkin lapset havaittiin Tattle kun he halusivat huomiota; he vihastuivat jonkun ja halusi muiden ihmisten joutua vaikeuksiin, ne halusivat keskittyä ihmisiä siirtymään pois niistä, ja lopuksi ne halusivat tarkistaa, jos sääntöjä ei olisi muuttunut.
Miksi kertoo kannustaa ja kielimistä lannistunut?Meidän yhteiskunnassamme, vanhemmat sekä opettajat yrittävät päästä mukaan lapset 'liiketoiminnan alusta alkaen. Joskus ne kannustavat lapsia kertoa heille kaiken, mutta se on nähty, että kun lapset saavat tapana kertoa kaiken, joskus valittavat, mitä he itse voivat käsitellä ilman apua vanhimmat. Tämä tapa, jos kannusti, muuttaa ne aikuiset, jotka eivät osaa käsitellä omia ongelmia. Joskus kertominen on niin lannistunut, että lapsi on rangaistava kerroit asioita, jotka ovat merkityksettömiä. lapset lopeta kertoa asioista, jotka on kerrottu, jos toimia tarvitaan. lapset ja aikuiset eivät mielellään kertovat ongelmista muille ja kutsutaan nimiä kuten 'Tattletale' tai 'vasikka.' Tämä lannistaa teko, voi kuitenkin tehdä niitä paljon haittaa, koska ne ovat niin peloissaan nauretaan vertaistahojen ja vanhemmille, että he eivät raportoi fyysistä väkivaltaa, seksuaalinen hyväksikäyttö ja muut hengenvaarallisia tilanteita.
Siten aikuiset pitäisi oppia erot kertovat ja kielimistä ja opettaa lapsiaan erottamaan niitä.
Yhteenveto:

1. Telling aktiivinen toimenpide, jonka tarkoituksena on suojautua tai jonkun muun fyysistä tai henkistä haittaa. 2. kielimistä on negatiivinen teko saada enemmän huomiota, saada huomion pois itsestään, joskus se on käyttämättömänä teko tuoda vaivaa joku koska olet vihainen heille.