Ero Astrologia ja HoroskooppiAstrologia vs Horoskooppi

Tiedätkö eroa astrologian ja horoskoopit? Jos näin ei ole, kai 're tutumpi horoskoopit, koska Internet ja painotuotteet usein puhetta tai osissa siitä päivittäin tai säännöllisesti horoskooppi lukemat.

Määritelmän mukaan 'astrologia' on enemmän tutkimuksen taivaankappaleiden 'sijainnin taivaalla. Tässä mielessä monet pitävät sitä eräänlaisena tieteen tai pseudotieteen. Jotkut astrologia asiantuntijat korostavat myös sitä muotona uskoa siihen, että edellä mainitut planeettojen asemat on joitakin suoria vaikutuksia inhimillisen asioiden ja esiintyminen maallisen luonnonilmiöt. on todella monenlaisia ​​astrologian. yleisin lienee Länsi ja kiinalainen horoskooppi.

Lisäksi toiset tulkitsevat astrologia kuin vanhentunut versio nykyajan tähtitieteen. Tähtitieteen tunnemme tänään on todella peräisin toinen päätoimialaa antiikin astrologia joka on Horary astrologia. Tämä jako mittaa liikkumista taivaankappaleet. Tämä tuli myöhemmin tärkeää luotaessa muiden divisionCjudiciary astrologia, joka tunnetaan parhaiten (jopa tähän päivään) sen käyttöä etsivät trendejä ja tarjoaa ennusteet (taipuvaisia ​​kanssa horoskooppeja).

Sitä vastoin horoskooppi on kaavio, kaavio, tai graafinen esitys taivaan. Tämä kaavio tai taulukko näyttää planeetat 'kantoja ja horoskooppi. Näitä kaaviot käyttävät horoskooppi harrastajat laskennassa syntyneiden ja taiteen foretelling tulevaisuuden tapahtumat yhden' elämän. Ohjataan tällainen henkilö voidaan neuvoa toimimaan tietyllä käyttäytymistä, jotta hänen päivä paremmin. Jotkut ovat kiistelleet merkityksestä horoskoopit, koska useissa tutkimuksissa tehtiin tarkastaa niiden voimassaolon vain selville, että useimmat, elleivät kaikki, päätyi väärä.Etymologisesti horoskoopin otetaan kreikan termi 'horoskopos', joka voidaan kääntää 'katsomalla tuntia.' Se on erittäin liittyvät astrologia, koska kohti sen määrittely, se käyttää käsitettä astrologian planeettojen asemat ympäri tilaa. Kun opiskelet astrologia, te lopulta mennä syvälle horoskooppeja. Kuitenkin, jos opiskelet horoskooppeja, ei ole aina varmaa, että opit kaikki painopisteet astrologia.

Yhteenveto:

1. Astrologia pidetään pseudoscience joka uskoa siihen, että planeetat 'kannat tilassa on jonkin verran vaikutusta ihmisten asioihin ja luonnon Earthly ilmiöistä. Se on enemmän tutkimuksen.
2. horoskoopit ovat enemmän kaavion tai kaavion, jotka hyödyntävät astrologia käsitteitä. Ne opastavat ihmisille, miten heidän pitäisi toimia tai käyttäytyä. Jossain määrin, sen tavoitteena on myös ennustaa joissakin osissa yksi 'tulevaisuuden.