Ero autismi ja Aspergerin oireyhtymäAUTISM vs. Asperger

Jotkut sairaudet kuten autismi ja Aspergerin oireyhtymä aiheuttaa lapsille nähdä ja kokea elämää erilainen lähestymistapa tavasta lähes joka toinen lapsi tekee. Se 's monimutkainen lasten kanssa autismin keskustella muiden ihmisten ja kommunikoida itse käyttämällä Puhuminen. Ilman poikkeuksellista tukea, lapset, jotka on autismi useammin kuin ei pidä itselleen ja monet voivat' t kommunikoida.

Autismin kirjoon, tai ASD, ovat lajitelma monipuolinen neurologiset ominaista sosiaalinen arvonalentumiset, viestintä vaikeuksia, sekä rajoitettu, toistuvia ja kaavamaisia ​​toimintoja. Sternest muoto ASD, tai autistinen häiriö, on joka niin usein merkitty autismi tai perinteisiä ASD. Muut olosuhteet pitkin spektriä koostuvat lievempi muoto tunnustettu Aspergerin syndrooma, Hellerin tauti, sekä läpitunkevaa kehityshäiriö ei ole mainittu muualla tunnetaan myös PDD-NOS.

Kun keskustella heidän kanssaan, lapset, jotka on autismi voi olla taisteluista, kun se tulee jutella, tai he eivät ehkä katsoa sinua silmiin. Ne voivat myös toimia vastauksena siihen, mitä 'meneillään heidän ympärillään outoa käyttäytymistä. Tavalliset äänet saattavat ehkä todella vaivata yksilöiden autismi suuressa määrin niin, että yksittäiset peittää hänen korvansa. Heti kun käsi on kirjattu niihin jopa lempeimmällä tavalla, ne voivat silti myös tuntuu epämukavalta.

Autismi on kova geneettinen perusta. Vaikka genetiikka autismin ovat monimutkaisia, sitä ei voi erottaa onko ASD on selvitetty enemmän harvinaisia ​​mutaatioita tai epätavallisia yhdistelmiä yhteisiä geneettisiä variantteja. Autismi törmää noin 1: llä 150. Useat tutkijat olettaa, että useat lapset saattavat olla alttiimpia hankkia autismin sillä perusteella, että se tai liittyvät häiriöt ajaa perheissään. Koska ihmisen aivoissa on hyvin monimutkainen, määritetään tarkka syy autismi on vaikeaa.

Autismi kestää koko ihmisen 'elinaikana. Ei ole parannuskeinoa, mutta hoito voi varmasti olla tukea. Hoidot koostuu käyttäytymisen sekä viestintä hoitojen ja lääkkeiden auttaa järjestämisessä oireita.

Aspergerin oireyhtymä on autismin kirjon tai kutsutaan ASD. Se on yksi eriävä joukkiosta neurologiset sairaudet ominaista enemmän tai vähemmän arvonalentumisesta kieli- ja viestintätaidot sekä toistuvia tai rajoittavat ajattelu- ja käyttäytymistä.

Aspergerin oireyhtymä on verrattavissa autismi mutta on useimmiten lievempiä. Lasten kanssa Aspergerin oireyhtymä yleensä vastaavat paremmin kuin ne, joilla on autismi ja on keskimääräinen tai keskimääräistä älykkyyttä. Verrattuna lasten autismi, he eivät 't usein oppimisen ongelmia nähdään näitä lapsia.

Koska voit 't tunnistaa, onko henkilöllä on ehto perustuu niiden ulospäin ilmentymä, Aspergerin oireyhtymä on, että suurin osa, eli' piilotettu vamma. 'Ihmiset kärsivät ehto on vaikeuksia kolmeen pääalueeseen: sosiaalinen viestintä, sosiaalinen vuorovaikutus, ja sosiaalinen mielikuvitus.Henkilöt, joilla on Aspergerin oireyhtymä ei yleensä ole mukana oppimisvaikeuksia liittyvät autismin, mutta niillä voi olla erityisiä oppimisvaikeuksia siitä huolimatta, että on olemassa yhtäläisyyksiä autismi. Nämä erityiset oppimisvaikeudet voivat sisältää luki- ja dyspraksia tai muihin tekijöihin, kuten tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriö, tai yksinkertaisesti ADHD, ja epilepsia. Lapsen 's fanaattinen huomiota tietyn objektin tai aihe lukuun ottamatta mitään muuta on kaikkein erottuva osoitus AS lapset AS haluaisi tuntea kaiken niiden aihe kiinnostaa, ja niiden kanssa käytävien toiset ovat suhteessa ja vähän muuta. kielitaito, kaukana maanpinnasta tason sanastoa ja muodollinen puhe kuvioita, ne tuntua hieman professoreita.

Yksilöt Aspergerin oireyhtymä voi olla kekseliäs tavanomaisessa sanan. Tästä syystä ja esimerkiksi monet näistä henkilöistä ovat lahjakkaita kirjailijoita, taiteilijoita, ja muusikoita. Avulla tarkka tukea ja kannustusta, yksilöiden Aspergerin oireyhtymä voi johtaa täyden ja autonominen olemassaolon.

YHTEENVETO:

1. autismi on sternest muoto ASD kun Aspergerin oireyhtymä on lievempi muoto.

2. Lapset, joilla on Aspergerin oireyhtymä yleensä viestimään paremmin kuin ne, joilla on autismi ja keskimääräinen tai keskimääräistä älykkyyttä.

3. Ne, joilla on Aspergerin oireyhtymä don 't ovat tavallisesti oppimisvaikeuksia nähty lasten autismi.

4. Henkilöt, joilla A.S. voi olla mielikuvituksellinen tavanomaisessa sanan käyttö ja saattaa olla kaukana maanpinnasta tason sanastoa ja muodollinen puhe kuvioita, jotka tekevät niistä tuntua hieman professoreita.