Ero MCAT ja PCAT MCAT vs PCAT

MCAT tai Medical College Admission Test, on tutkimus saada ottamista lääketieteelliset tutkimukset. PACT tai apteekki College Admission Test, on tentti saada ottamista apteekkiin korkeakouluissa.

PCAT on seitsemän osaa, joka vie noin kuusi tuntia. Osiot ovat: määrällinen kyky, verbaalinen kyky, kemia, biologia, kirjoittaminen osat ja ymmärtäminen osassa.

MCAT koostuu neljästä osasta kuten: fysiikan, sanallinen päättely, kirjoitelma, ja biologiset tieteet.
Sekä MCAT ja PCAT tentit, ei rangaistusta tai negatiivisia merkkejä annetaan vääriä vastauksia. Myöskään laskimet ovat sallittuja molemmissa testeissä.
Vaikka molemmat testit ovat biologia, se on vähemmän intensiivistä, että farmasian College Admission Test kuin Medical College Admission Test. Vuonna PCAT, biologia aiheet kattavat eri phyla ja luokkia niin. Sen sijaan MCAT on aiheista ihmiskehon ja bakteereja.

Yksi tärkeimmistä eroista PCAT ja MCAT on painopiste tutkimus. Vuonna PCAT pääpaino on sisällöstä taas MCAT on vähemmän keskittynyt sisällöstä. Vuonna PCAT, pitäisi olla tietoa asioista, jotka voitaisiin kysyä. Vuonna MCAT, testi keskittyy ensisijaisesti kriittiseen ajatteluun pyytämällä teitä lukemaan tietyn käytäviä ja sitten vastata kysymyksiin.PCAT antaa enemmän painoa testi-ottaen kyky. MCAT painotetaan hausta tietoon. Tämä tarkoittaa lukeminen pitkiä käytäviä ja nopeasti vastaamaan kysymyksiin.

Verrattaessa kysymyksiä, MCAT on vaikeampaa kysymyksiä kuin PCAT. Tämä tarkoittaa sitä, että MCAT on hieman vaikeampaa kuin PCAT.

Yhteenveto:

1. MCAT tai Medical College Admission Test, on tutkimus saada ottamista lääketieteelliset tutkimukset. PACT tai 2. Pharmacy College Admission Test, on tentti saada ottamista apteekkiin korkeakouluissa.
3. Pharmacy College Admission Test on seitsemän osaa kuten: määrällinen kyky, verbaalinen kyky, kemia, biologia, kirjoittaminen osat ja ymmärtäminen osassa.
4. Medical College Admission Test koostuu neljästä osasta kuten: fysiikan, sanallinen päättely, kirjallisesti näyte ja biologia.
5. PCAT, biologia aiheet kattavat eri phyla ja luokkia niin. Sen sijaan MCAT on aiheista ihmiskehon ja bakteereja.
6. PCAT pääpaino on sisällöstä taas MCAT on vähemmän keskittynyt sisällöstä.
7. PCAT antaa enemmän painoa testi-ottaen kyky. MCAT painotetaan hausta tietoon. Tämä tarkoittaa lukeminen pitkiä käytäviä ja nopeasti vastaamaan kysymyksiin.