Ero Sorcerer ja ohjatunNoita vs Wizard

Siellä 'on niin paljon sekaannusta meneillään erilaistamisprosessissa useita persoonia taikuutta. Mages, noidat, velhot ja velhoja, muiden muassa, ovat kollektiivisesti tunnetaan fantasia genre kuin taikureita. Kuitenkin eri kulttuureissa myyttisiä tilejä ja jopa videopelit ottaa nämä taikurit kuten merkkejä edelleen pilvi eroa niiden välillä.

Kun kyseessä on velho ja velho, ensimmäinen asia, että useimmat lukijat, elokuvissakävijät, pelaajat, ja muut henkilöt eri elämänaloilla huomaa on ulkonäkö. Wizards yleensä kuvassa olevan pitkä parta, vanhuksia, yllään yksinkertainen pukea kun velhot nähdään houkuttelevia olentoja magian jotka ovat kauniita ja yleensä hyvännäköinen kuin entinen. Jos haluat lisätä, velhot sekä tosiseikkojen ja fantasia näkökohta ilmaantuvat yleensä nuorempia kuin maustetaan velhoja.

Muiden lähteiden mukaan, velhot sanotaan pystyä vetää pois mystikko energiat niitä ympäröivät ja niiden sisällä. Ne ovat luonnostaan ​​lahjakkaita henkilöitä taika jotka ovat taitavia valvontaan tai kanavointi maagista energiaa. Että 'takia velhot kopioidaan luonnollinen oikeinkirjoituksen pyörille, koska niiden kykyjä taikuutta. Muut rodut, paitsi ihmisen, voi tulla velho.

Etymologisesti velho on termi johdettu anglosaksisen (Old Englanti) termi 'wysard', joka tarkoittaa 'viisas.' Niitä kuvataan usein olentoja, jotka tekevät virallisen tutkimuksen noin loitsuja ne voivat heittää heidät. Sana 'velho' sen sijaan on vanhan ranskalainen alkuperää 'Sorcier', joka myös tarkoittaa samaa kuin sen muut vastine.Perustuen suosittuja fantasiapelejä kuten 'Dungeons and Dragons,' kaksi olennot ovat hahmoluokkia, että pelaaja voi halutessaan pelata. Velhot tässä pelissä, näyttävät olevan Blaster-tyyppinen taikuri, joka toistuvasti puhaltaa taika kohti vihollisia. Päinvastoin, velhoja hyvää huolta niiden oikeinkirjoituksen kirjoja, koska se on synonyymi heidän elämäänsä. Jos tällaista tekee niistä haavoittuvia ja voi käyttää loitsuja toisin velhot, jotka voivat edelleen luoda taika tyhjästä.

Yhteenveto:

1. Termi 'velho' on peräisin Vanha ranskalainen taas 'Wizard' on otettu Old Englanti.
2. Tietäjät sanotaan olevan enemmän luonnostaan ​​taitavia magian ja pidetään luonnollinen oikeinkirjoituksen pyörille.
3. Wizards oppia heidän veneet ja loitsuja pitkiä tuntia opiskelun ja meditaation.
4. Wizards usein kuvattiin vanha taikureita pitkät parrat kun velhot ovat yleensä enemmän nuorekas kuin velhoja.