Ero Syyllisyys ja GreifSyyllisyys vs Grief

Syyllisyys ja suru ovat kaksi koruttomasti vastakkaisia ​​tunteita. Tietyssä mielessä syyllisyys voi olla vain yksi askel kohti surua. Molemmat tunteet ovat täysin luonnollisia ja jossain vaiheessa me kaikki kokemus myöskään tunteet. Miten yksi selviytyy näistä riippuu lukuisista tekijöistä, sekä sisäisiä että ulkoisia. Vaikka syyllisyys on lähes aina seurausta toimista sidottu itse ja voisi muuten voida välttää, suru tulokset olosuhteista, jotka ovat yleensä pois yksi 'oman valvonta.

Syyllisyys ja suru ovat täysin erilaisia ​​kaikin puolin, siitä miten kukin voi syntyä reaktioihin ja päätöslauselmia. Vaikka on olemassa yleensä mahdollisuuksia ja tapoja ratkaista syyllisyyttä, surua ei voida ratkaista kerralla. Pikemminkin se on käytävä läpi, jossa opitaan elämään sen kanssa siihen saakka kun hän voi jo selvitä siitä. Ajan kuitenkin, intensiteetti häviää, mutta tämä vaihtelee yksilöstä toiseen.

Syyllisyys on tunne, joka luo paha tunne jonkun joko jotain hän tai eivät tee, kun hän olisi voinut tehdä niin. Self syyttää ja epätoivo ovat ominaisia ​​syyllisyyden mikä yleensä valtion haavoittuvuutta ehtoja masennuksen ja ahdistuksen.Suru, toisaalta, on vastaus jonkinlainen menetys, erityisesti menetys joku tai jotain, joka olit liitetty tiukasti. Menetys rakastettusi kuin ystävä, perheenjäsen tai kumppani on yleinen syy surua. Vaikka se on yleensä emotionaalinen tunne, suru voi myös olla eri ulottuvuus, kuten sosiaalisten, fyysisten, käyttäytymiseen ja kognitiiviset. Tapa yksi selviytyy surusta vaihtelee jotkut yksilöt jopa ilmetä viittaavia oireita he kehittävät masennus, esimerkiksi weepiness, väsymys, äärimmäinen surua, ruokahalun menetys tai voitto.

Suru ja syyllisyys käsitellään eri tavoin eri ihmisille. Suru, varsinkin, isn 't helppo käsitellä ja selviytyä monille. Vaikka jotkut ihmiset voivat valita pidätellä suru, toiset yksinkertaisesti mene läpi kaikenlaisia ​​tunteita kuten surua, huoli, sokki ja sekavuus. Syyllisyys on kuitenkin parempi käsitellä ja suurin osa ihmisistä pitää sen itse, vaikka se on myös joitakin kielteisiä vaikutuksia. Useimmat peloista syyllisyyden tuloksen yrittää välttää jotakin, mikä voi aiheuttaa ahdistusta.

Yhteenveto
1. Suru on vastaus menetys, kun syyllisyys on tunne, että tuo huonoja tunteita yleensä joitakin vääriä toimintaa tai sanoja sanoi.
2. Syyllisyys on helpompi selviytyä ja käsitellä kuin suru, joka joillakin ihmisillä kestää loput heidän elämäänsä.