Ero UM ja MAUM vs MA

Jos olet kiinnostunut ottamaan taidetta liittyvä tai suunnitteluun liittyviä mestarikurssi Yhdysvalloissa, niin se sopii käydä läpi liittyvää tietoa Taidekoulu ja Art osasto. On huomattavia eroja maisteri (MA) ja Master of Fine Arts (UM) tutkinto.

Taidekoulu pyrkii auttamaan opiskelijoille multaa ja kehittää tulla ammatillinen taiteilija. Siten kaikenlaisia ​​resursseja, kuten tiedekunnan, infrastruktuuri ja kursseja, on suunniteltu auttamaan ammatillista taideopiskelijoiden.

Se kestää vain puolitoista vuotta loppuun Master of Arts-ohjelma. Se auttaa oppilaita jatkamaan kehittynyt ammatillinen koulutusohjelma varustaa opiskelijoille käsittelemään markkinoiden kilpailuihin. MA astetta auttaa keskittymällä yhteen keskipitkällä taiteen, ja öljykivistä taiteellisia taitojaan akateemisen. MA opiskelijat voivat usein kestää jopa UM määrin syventää koulutukseen.

UM tutkinto on luokiteltu pisimmällä pätevyys voidaan saada. Näin siitä huolimatta, että opiskelijat voivat saada taidehistorian PhD haluttaessa. Se kestää noin kaksi-kolme vuotta aikaa lopettaa kurssin ja saada todistus, ja auttaa opiskelijat saavat taitoa, ja hallita taidetta.

Art ohjelmia suunnitellut taideosastolla jotta opiskelijat voivat tutkia eri muita aiheita, kuten kirjallisuuden, kielen, tieteen ja liike. Ne tarjoavat myös mahdollisuuksia altistumista sosiaalisia aloitteita.

Kun opiskelija harjoittaa hänen Masters, hänen on pakko ryhtyä tietyllä alueella taiteen hänen keskittyä. Taidekoulu 's taideosaston yliopisto tarjoavat ohjelmat vahva akateeminen arvo. Päättäessään taiteen koulu ja taiteen osasto, harkita mahdollisuuksia, jossa voi kunnostautua työalueella, ja vievät erilaisia ​​koulutus saada ammatillista altistumista.Hakiessaan taidekouluun ja taiteen osasto, tarvitset on työ portfolio, ohi taidekurssin transkriptio, ja suosituksesta yksi taiteen ohjaajien yhdessä oman General Record Tentti pisteet tarvittaessa. Jos opiskelija ei ole peräisin syntyperäinen Englanti ottaen maassa, niin hänen on esitettävä 'Test of Englanti vieraana kielenä' pisteet saada pääsy. Pääsymaksu on viimeistelty arvioinnin jälkeen eri paperilaatuja esittämien opiskelija.

Jotta UM ottamista, että opiskelija on suorittanut hänen Alempi Kuvataiteen tutkinto. Poikamies of Art opiskelijat eivät eliminoitu hakijan luettelosta, koska ne täytyy suorittaa pakolliset kurssit, tai maisteriksi, ennen kuin se ehtii ottamista varten UM kurssin.

Yhteenveto:

? MA tutkinnot voi suorittaa kahdeksantoista kuukauden kuluessa, kun taas UM astetta kahdesta kolmeen vuotta.