Ero Diploma ja GEDDiploma vs GED

Tämä on skenaario '' eivät kaikki teini-ikäiset nykyään on rahaa tai aikaa täydentää toisen asteen koulutuksen, jotta saadaan ylioppilastutkinto. Toiset ovat pakko pudottaa pois koulusta koska ne joko ovat kamppailleet kulkemaan tai yksinkertaisesti he tarvitsevat ansaita elantonsa heidän perheidensä tukemiseen nuori ja kokematon. Ja näin on, on tällä hetkellä toinen vaihtoehto saada konkreettinen ylioppilastutkinto '' tämä on GED, täysin tunnettu Yleistä Koulutus kehittäminen.

Joten mitä tarkoitetaan GED tarkalleen? Yksinkertaisesti esitettynä, GED (alias General vastaavuus tutkintotodistus) on itse asiassa oikotie verrattain siirtää vaatimuksia tai valtakirjojen normaalin valmistunut lukiosta. Toisin kuin lukion vaatimus koulunkäynti useita vuosia, GED ohjelma vain edellyttää voit osallistua useita istuntoja, jotka ehkä siirtää GED tutkimus. Se on kuin mitä 'll tehdä ennen kun paikallisosasto tentit licensure. There' s enää tarvitse opetella kaikkia niitä laajoja ja monimutkaisia ​​käsitteitä, kuten trigonometrian, hammaskiveä, kehittyneet ohjelmointi ja monet muut. Sinun tarvitsee vain oppia alkeellisinta oppituntia, jotka kaikki ovat tarpeen voit tulla menestyksekäs yksilö yhteiskunnassa.

Eräänlaisena korvaavan ottaen kaikille niille vaaditut testit ohimennen lukiossa, GED tentit ovat myös suunniteltiin vastaavasti mahtua 5 eri kenttään tai aiheista nimittäin: Mathematics, Science, kirjallisuus ja taide, kirjoittaminen, ja Social Studies. Kaikki 5 testejä voidaan ottaa yhden päivän tai usean päivän Kunkin kohteen kestää vain noin kaksi tuntia loppuun.

Kuitenkin valtaville laajuus että normaalin neljän vuoden korkea kouluopetuksen tarjouksia voi oikeastaan ​​korvata kulkee GED tentti. Kun olet ylioppilastutkinto, se tarkoittaisi, että olet hyvin pyöristetty teini jotka ovat altistuneet monimutkaisempiin aihepiirejä. Kokonaisuutena olet saanut eri tunnetta kypsyyttä kuin ne, jotka Haven 't otetaan muodollisen lukiokoulutuksessa.Kaiken kaikkiaan monet kasvattajat yhtä mieltä, että sekä ylioppilastutkinto ja Ged sertifiointi voi laskeutua yksittäisen osaksi ihmisarvoista työtä. Kaksi tarjota myös teini ottamista college. On havaittu, että 98% korkeakoulujen Yhdysvalloissa yksin hyväksyä GED ohikulkijoita ilmoittautua. Siksi on todella jopa voit päättää, mitä tehdä. Tulevaa menestystä on yksinkertaisesti tapauskohtaisesti joka sisältää edelleen paljon tekijöitä päälle joko loppututkinto tai GED sertifiointi.

1. ylioppilastutkinto kestää kauemmin saada, yleensä 4 vuotta (laadut 9-12 useimmissa US valtioissa) verrattuna lyhyempi aikataulussa tarvitaan saamiseksi GED todistus.