Ero Urgence ja EmergencyKiireellisyys vs Emergency

Ero 'hätä' ja 'kiireellinen' on, että hätätilanne on välitön uhka hyvinvoinnille ja kiireellisyys on uhka hyvinvoinnille, lähitulevaisuudessa.

Hätä

Emergency pidetään tilanteessa, jossa elämä, terveys, omaisuus tai ympäristö on edessään välitöntä uhkaa. Hätätilanteissa kiireellisiä toimenpiteitä on ryhdyttävä estämään tilanteen pahenemisen. Joissakin olosuhteissa, kiireellistä uhkaa ei voida estää ja vain palliated antamalla apua myöhemmin.
Määritelmä hätä riippuu toimistoja, jotka hätätilanteisiin, liittyvistä menettelyistä huolehtiminen tilannetta ja toimivalta. Hallitus vastaa asettaa standardit kuin ne ovat niitä, jotka hoitaa hätätilanteita.

Jotkut hätätilanteissa, kuten luonnonmullistus, mikä uhkaa monta elämää samaan aikaan, ovat itsestään selviä. Kenenkään ei tarvitse noudattaa sitä ja julistaa sitä hätätilanteessa. Esimerkiksi tilanne, joka on syntynyt Japanissa tsunamin jälkeen ja maanjäristys. Joitakin tapauksia, jotka tapahtuvat pienemmässä mittakaavassa, edellyttää jonkin verran kehon tarkkailla niitä ja sitten julistaa sen hätätilanteessa. Kuten hätäpuhelun pilotti- tai hätätilanteessa julisti sodan kuin tilanne kaupungissa tai maassa.

Tyypit hätätilanteissaHengenvaara; kun elämä on vaarassa johtuu luonnonkatastrofeista. Se on korkein prioriteetti, koska ihmiselämä pidetään kaikkein tärkeintä.
Vaaraa terveydelle; kun joku on välittömässä tarvitsevat apua koskien hänen terveyttään, niin että hänen elämänsä ei ole vaarassa lähitulevaisuudessa.
Vaaraa omaisuutta; kun omaisuus on vaarassa, kuten tulipalo rakennuksessa.
Vaara Ympäristö; kuten metsäpalojen ja öljyvuodot. Sitä ei pidetä hätätilanne, joka aiheuttaa välitöntä uhkaa kenellekään tai mitään, mutta on pitkäkestoinen vaikutus myöhemmin tulevaisuudessa.

kiireellisyys

Kiireellisyys on tila kun on välitöntä tarvetta toimia. Sitä voidaan kuvata kriittisestä tilanteesta kiirettä. Kun jotain on kiireellinen, se tarvitsee nopeasti huomiota, tai se voi pahentaa.
Standardit kiireellisyys asetetaan myös hallituksen ja toimistoja, jotka hoitavat niitä. Kiireellisyys on erilainen lääketieteen ammattilaisten, lentäjien ja muita ammattilaisia.

Yhteenveto

1. Ero hätä- ja kiireellisyys asettavat hallituksen ja toimistoja, jotka suunnittelevat niitä ja hallita niitä. Hätä lääketieteen ammattilaisten, lentäjien, sillä luonnonkatastrofien hallinnan virastot ovat erilaisia ​​ja kootaan niiden sääntö kirjoja.