Ero Ahdistuneisuus ja stressiAhdistuneisuus Vs Stressi

Murehtimisellaan ei ole sama asia kuin painotti. Voit olla stressaantunut takia murehtimisellaan tai voit olla huolissaan, koska sinulla on stressiä.

Stressi on laaja kokemus, jota pinta johtuen joukoittain tekijöistä. Jos jotain tapahtuu, joka tekee sinut vihaisia, surullinen, huolestunut, turhautunut tai jopa ahdistunut niin todennäköisesti olet stressiä.

Ahdistus on enemmän pelon tunteen. Lähde ahdistus on enemmän syyn luonteesta. Se johtuu siitä, et 'tiedä selvästi lähdettä pelkoa tai ahdistusta, joka tekee sinulle enemmän huolissaan. Sinusta tulee levoton ja helposti ahdistuneita. Tämän vuoksi monimutkainen ahdistusta, on ollut monia tunnettuja muotoja ahdistuneisuushäiriöiden, jotka luokitellaan nyt alle isompi sateenvarjon psykiatrisen jotka ilmenevät liikaa ahdistusta.

OCD (Pakko-oireinen häiriö), GAD (yleistynyt ahdistuneisuushäiriö), paniikkihäiriön ja fobiat ovat kaikki osa ahdistuneisuushäiriö. Ne, jotka kärsivät näistä edellytyksistä kokevat niiden oireita pintaan jokapäiväistä, milloin ja missä tahansa. Ne voivat päätyä 'menettää itse', koska oireet saattavat tehostaa siihen pisteeseen, että se voi jo vaikuttaa päivittäiseen toimintaan kuten suorituskykyä jokapäiväisistä toiminnoista ja miten käsitellä suhteita.

Ahdistus voi ilmetä läpi useita erilaisia ​​oireita sekä fyysisen ja kognitiivisen. Esimerkkejä fyysiset oireet ovat sydämentykytys, lisääntynyt lihasjännitys ja fatigability. Sillä kognitiivinen näkökulma, tähän sisältyy vaikeuksia keskittyminen ja kyvyttömyys keskittyä. Kun olet stressaantunut, voit myös olla samat oireet ahdistusta.Ahdistus on enemmän mielenterveyden häiriö pikemminkin kuin tunne tai valtion. Kun taso ahdistus on jo mennyt ohi hyväksyttävälle tasolle (ehkä siihen pisteeseen hallitsemattomia paniikki) niin todennäköisesti se voidaan jo luonnehtia ahdistuneisuushäiriö. Mutta ensin oireet on täytynyt kestää vähintään 6 kuukautta, jotta voidaan sulkea sisään ahdistuneisuushäiriö. Stressi on enemmän kokemusta tuntui sisäisesti.

Voit asetetaan stressi sekä iloinen ja surullinen kertaa. Kun olet menossa naimisiin, on odotettavissa, että molemmat osapuolet ovat vakavasti stressi, koska siellä on paljon päätöksenteon prosesseja, jotka on tehtävä. Ottaa avioero on esimerkki stressin negatiivisesta tilanteesta. Samoin yksinkertaisesti köyhä, voi jo olla alle jännitys-. Nämä hyvä tai huono tapahtumat ovat mitä ihmiset kutsuvat kuten stressitekijöitä.

1. Ahdistus on likelier vaikuttaa päivittäistä toimintaa verrattuna tavallisiin stressiä.

2. Ahdistus on enemmän mielenterveyden häiriö toisin stressiä, joka on enemmän tavallisen tilan tai synnynnäinen kokemus.