Ero Coffin ja CasketCoffin vs Casket

Monet ihmiset kohtelevat termejä 'arkku' ja 'lipas' samaksi. Todellisuudessa, nämä ovat kaksi erillistä laatikkoa käytetään kuolleiden varsinkin jos olet Yhdysvalloissa Niiden tärkein ero on muodoltaan laatikko. Lipas 's kulmat ovat usein pyöristetyt taas arkku on hyvin outoa muoto, joka tuntuu sopivan luonnon muoto kehossa. Sinänsä arkku on kapeampi jalka ja kantaosa vaikka puolivälissä ala laatikko on huomattavasti laajempi. Tämä on parempi sijoittaa pullistuman vartalon alueella. se ei tule yllätyksenä, että ruumisarkkuja olivat kerran lempinimeksi kuin 'kantapään puristin', koska se on enemmän tyköistuva säiliö kuolleiden toisin kuin arkku .

Arkut ovat yleensä halvempia kuin lippaat. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että käytön vähemmän materiaaleja tehdä entistä istuva astiaan. Arkut voidaan tehdä monenlaisia ​​materiaaleja: puu, lasi ja metalli. Kuitenkin suurin osa, elleivät kaikki, ruumisarkkuja 'kannet on valmistettu yhdestä tyyppistä materiaalia vain. Lippaat ovat kalliimpia hyvin todennäköisesti johtuu lisäämällä tekstiili vuori (ts silkkiä ja samettia). Voidaan jopa rakennettu erityistä ilmatiivis tiiviste, joka voi auttaa hidastaa hajoamista prosessin ruumis.

Laajimmassa mielessä, ruumisarkku on vapaamman määritelmä. Lipas voi olla mikä tahansa laatikko, joka palvelee sisältävän arvoesineet. Esimerkiksi englantilaiset tänä päivänä vielä pitävät korut ruutuihin lippaat. Se on vain termi 'arkku', joka on välittömästi kiinnitetään kuolleiden tai hautaaminen merkitys.Mitä historiassa, arkkuja on rikas historiallinen perusta. Muinaiset kreikkalaiset ja neoliittinen Kiinan sanottiin haudata kuolleita sukulaisten ruumisarkkuja. Tästä ajankohdasta kunnes 17-luvulla, arkut oli suunniteltu astioiden kuolleiden niille, jotka ovat kyky ostaa niitä. Useimmat arkut sitten oli koristeltu tyyris kalkkikiveä ja oli monimutkaisia ​​kuvioita. Erityisesti 1700, arkut tehtiin massojen ei vain yläluokka.

Yhteenveto:

1. Arkut on kavennettu pää ja jalka osa, kun keskiosa on hieman pullistunut sijoittaa vartalon alueella ruumiin. Ruumisarkku on selvästi suorakaiteen muotoinen astia kuolleiden jotka voidaan avata sen huipulla kahtena segmenttinä (kuten kaksiovinen jääkaappi).
2. Arkut liittyy aina kuolleiden samalla arkut joskus myös sidoksissa tarkoittaa korut laatikot ja muut astiat erikoiskohteissa.
3. Arkut ovat yleensä halvempia kuin lippaat.