Ero Loving ja Being in LoveLoving vs. rakastumisella

Rakkaus on vahva tunne koettu tai vetovoima joku mukana tunne mieleen, halu, ja kaipuu. Tällaisen abstraktin kokemus kuten rakkaus, ihmiset ihmettelevät, onko 'sa ero' rakastumisella 'ja' rakastava 'joku. Vastaus on, itse asiassa, on monia eroja näiden kahden välillä. Kuitenkin suurin osa niistä on subjektiivinen.

'Being in love' on kuin hieman muuttunut tila. Sellaisessa kunnossa, sinun painopiste siirtyy itse henkilö olet rakastui. Se on ikään kuin et voi elää päivä ilman että henkilö. Sinä innokkaasti halua tai tarvitse niitä osaksi elämääsi. Sinänsä jo alkaa katseensa tulevaan teille 'd haluat jakaa hänen kanssaan.

Lisäksi 'rakastumisella' tarkoittaa, että olet jo katsot mitä voit tehdä yhdessä kumppanin, koska olet tullut lovestruck. Vaikka jotkut sanoisivat, että alkuvaiheessa rakastumisella on enimmäkseen ihastus, jotkut vielä väittävät, että se on tila, jossa olet 'uudelleen parhaillaan lyönyt, otettu, ja huumaantunut. Sanoa, että' rakastumisella 'ei' ihastus 'edellyttää, että olet perustaa rakkautesi joku vedoten: myötätunto, kompromissi, suhteessa ja luotettavuus. siitä huolimatta, joko hyvää tai huonoina aikoina' rakastumisella 'tarkoittaa jakamista molemmilla kerroilla yhdessä.

Toisaalta, 'rakastava' on enemmän huolissaan asioista tai vaiheita teet. Yksi yleisimmistä asioita aikaan kun rakastava joku on rohkaisevaa, että henkilö tekemään parhaita asioita ja valita parhaat vaihtoehdot, koska haluat vain mitä 's parasta hänelle. Koska itse asiassa, kun olet vaiheessa rakastava, todella haluat tehdä mitään niiden vuoksi. Se 's kuin jos' uudelleen yrittää miellyttää heitä aidosti koska et 'halua tulla pettymys heille.Toinen asia, joka erottaa 'rakastumisella' ja 'rakastava' on, että entinen yleensä tapahtuu ensin sitten muut. Et jatkaa rakastava joku jos 'uudelleen oikeastaan ​​ole' rakastunut 'tai ei tilasta' on rakastunut. 'Sinänsä rakastumisella on luonnollisesti ensimmäinen osa suhteita. Pitkällä aikavälillä, aivan erityisesti samalla naimisissa, rakastava on enemmän eettisiä, moraalisia, aviollinen, ja iankaikkinen vastuu että teet tehdä, että avioliitto onnistuu. et voi elää kumppanin mukaan vain 'olla rakastunut.' sinun pitäisi molemmat käytännössä 'rakastava' toisiaan suhteelle kasvaa joka päivä.

Yhteenveto:

1. 'Being in love' on enemmän kuin henkilökohtainen tila on muuttaa tunteita tai rakkauden tunteet.
2. 'Loving' on enemmän asioita tai vaiheita teet jonkun.
3. 'Being in love' yleensä tapahtuu ensin suhde verrattuna 'rakastava.'