Ero Love and ObsessionRakkaus vs Obsession

Rakkaus on tunne sydämestä, ja pakkomielle voidaan kutsua kuin hullu tunne. Vaikka rakkautta ja pakkomielle liittyy joiltain osin, molemmat voi koskaan ajateltu olevan sama.

Rakkaus on tunne, että on hallitsematon, ja tunne, josta yksi on toisen henkilön. Rakkaus tarkoittaa aina huolehtiva, tukeva ja antaa. Toisaalta, pakkomielle on vain hullu idea, jossa henkilö ei voi ajatella hellä tavalla.

Rakkaus on tunne, kun henkilö haluaa parasta yhden hän rakastaa, ja aina haluaa heidän olevan onnellisia, vaikka ne eivät ole osa hänen elämäänsä. Toisaalta, pakkomielle on hullu tunne, jossa henkilö haluaa toisen olla hänen 'ainoa. Pakkomielteinen henkilö ajattelee aina ottaa rakastettu yksi hänen puolella koko päivän.

Voidaan antaa enemmän painoarvoa muille 'tarpeet kun rakastunut. Sille, joka on rakastunut, toinen' tarpeet annetaan näkyvyyttä. Katsovat, pakkomielteinen henkilö antaa enemmän merkitystä hänen tarpeensa. Rakkaus on jotain, joka tekee yhden tuntuu hyvältä. Obsession tekee yhden näyttämään idiootti.

Voidaan sanoa, että rakkaus ei ole rajoja tai rajoja. Rakkaudessa on täysi vapaus. No, pakkomielle on jotakin, joka on omat rajoituksensa, ja se on tila, jossa yksi tuntuu heillä ei ole vapautta.

Pakkomielle on myös peitossa mustasukkaisuudesta. Toisaalta, rakkaus on aina puhdas, ja se on ymmärrystä yksilöiden välillä. Henkilöt, jotka ovat rakastuneita, luottavat toisiinsa sokeasti. Päinvastoin, pakkomielteinen henkilö aina haluavat tietää jokainen yksityiskohta siitä toinen henkilö. Tämä tarkoittaa vain sitä, että pakkomielteinen suhde puuttuu luottamus.Yhteenveto:

1. Rakkaus tarkoittaa aina huolehtiva, tukeva ja antaa. Pakkomielle on vain hullu idea, jossa henkilö ei voi ajatella hellä tavalla.

2. Voidaan antaa enemmän painoarvoa muille 'tarpeet kun rakastunut. Katsoo, pakkomielteinen henkilö antaa enemmän merkitystä hänen tarpeensa.

3. Rakkaus ei ole rajoja tai rajoja, ja siellä on täysi vapaus. No, pakkomielle on jotakin, joka on omat rajoituksensa, ja se on tila, jossa yksi tuntuu heillä ei ole vapautta.