Ero Yu-Gi-Oh! ja Yu-Gi-Oh! 5D 'sYu-Gi-Oh! vs Yu-Gi-Oh! 5D 's

Yu-Gi-Oh! Englanti tarkoittaa 'King of Games' tai 'Game King', se on japanilainen manga. 'Manga' tarkoittaa japanilaisen sarjakuvan tai tulostaa piirrettyjä. Tätä sanaa käytetään länsimaissa erityisesti sarjakuvia tai sarjakuvia, jotka on luotu Japanissa, Japanin kielen japanilaisen, kirjoittajat mukaisia ​​myöhään 19th century Japanin taiteen.

Yu-Gi-Oh!
Tämä japanilainen manga on kehitetty Kazuki Takahashi. Yu-Gi-Oh! on franchising joka koostuu keräilykorttipeli, videopelit ja monet anime tai Japani elollinen piirrettyjä. Kaupankäyntijärjestelmässä Korttipeli on löyhästi perustuu keräilykorttipeli kuvitteellinen peli tunnetaan Duel Monsters. Tässä pelissä pelaajat harjoittaa kuvitteellinen tai mock taistelu fantasia hirviöitä.

Yugi Mutou tai Yugi Muto on päähenkilö pelin Yu-Gi-Oh! Yugi Mutou on lukiolainen, joka on puhdas sydämestä pelaamista asiantuntija ja on hallussaan Millennium Puzzle. Millennium Puzzle on tarkoitus olla muinaisen Egyptin jäänne. Jotkut muut hahmot pelin ovat Tumma Yugi (Nameless farao), Katsuva Jonouchi (Yugi 'paras ystävä) kutsutaan myös Joey Wheelerille Englanti versioissa, Anzu Mazaki tunnetaan myös Tea Gardner ja Hiroto Honda kutsutaan myös Tristan Taylor. Tärkein kilpailija on nimeltään Seto Kaiba.

Pelissä Yugi 'isoisä antaa kappaletta hajanainen Egyptin artefakti hänelle. Kun hän kokoaa heidät hän saa hallussa henki, joka on 3000 vuotta vanha (vuonna Englanti versio hengessä 5000 vuotta vanha) on nimetön farao kutsutaan myös Atem . Atem ei ole muistia ja hänen ystävänsä ja Yugi yrittää takaisin hänen nimensä ja menetti muistoja, seikkailu heillä on pidettävä taistelee Duel Monsters.

Yu-Gi-Oh! 5D 's
Tämä manga oli kirjoittanut Satou Masashi ja Masahiro Hikokubo. Pelissä on monia erilaisia ​​hirviöitä ja storylines.Yusei Fudo on päähenkilö tämän pelin. Fudo on Singer ja nero duelist. Muut merkit ovat Rex Goodwin (hän ​​johtaa organisaation ja haluaa elvyttää Crimson lohikäärme), Akiza, joka on psyykkinen duelist ja Singer, kärsii split persoonallisuushäiriö, Luna ja Leo, kaksoset ja tärkein kilpailija on Jack Atlas.

Tarina Yu-Gi-Oh! 5D 's havainnollistetaan tulevaisuudessa. On olemassa kaksi kaupunkien köyhien kaupunki nimeltä Satellite ja futuristinen metropoli nimeltään Domino kaupunki. Ihmiset satelliitti tarjoavat työvoimaa New Domino kaupungin. Päähenkilöt kutsutaan Singers, heillä Syntymämerkkien osasta Crimson lohikäärme, hirviö, joka aiemmin on osoitettu tallentanut maailmaa. jokainen laulaja on yksilöllinen lohikäärme hirviö. Laulajat ja Ylliasters kaksintaistelu keskenään elvyttää kuolemattomien Maan ja niille, jotka haluavat New Domino kaupungin hävitettäväksi.

Yhteenveto

1. Yu-Gi-Oh! luodaan Kazuki Takahashi; Yu-Gi-Oh! 5D 's on luotu Satou Masashi ja Masahiro Hikokubo.
2. Tärkeimmät merkkiä Yu-Gi-Oh! ovat Yugi Mutou, Tumma Yugi, Katsuva Jonouchi, Anzu Mazaki, Hiroto Honda ja setukaisten 3. Kaiba; Päähenkilöt Yu-Gi-Oh! 5D 's ovat Yusei Fudo, Rex Goodwin, Akiza, Luna ja Leo ja Jack Atlas.